Neler Yeni

Windows 7'den Windows 8'e Yükseltmek

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
Merhaba
Orijinal olmayan bir windows 7 kullanıyorum ve windows 8.1'e geçmek istiyorum ancak araştırdığıma göre windows 7'den direkt olarak 8.1'e geçilmiyormuş. Önce windows 8 kurulup sonrasında mağazadan 8.1 kuruluyormuş. Herhangi bir dosya, program silinmeden windows 7'den windows 8.1'e nasıl yükseltirim. Bildiğiniz güvenilir bir iso dosyası var mıdır? Elimde windows 8'i kurabileceğim bir şey yok.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Merhaba
Orijinal olmayan bir windows 7 kullanıyorum ve windows 8.1'e geçmek istiyorum ancak araştırdığıma göre windows 7'den direkt olarak 8.1'e geçilmiyormuş. Önce windows 8 kurulup sonrasında mağazadan 8.1 kuruluyormuş. Herhangi bir dosya, program silinmeden windows 7'den windows 8.1'e nasıl yükseltirim. Bildiğiniz güvenilir bir iso dosyası var mıdır? Elimde windows 8'i kurabileceğim bir şey yok.
bence windows 8.1 ile uğraşmadan direkt formatla windows 10 a geçin 4gb ram ile windows 10 sorun yaratmaz yedeklerinizi alıp sistemi formatlayın bence sistem formatlandığı zaman rahatlar ve daha hızlı çalışır zaten çoğu kişi formatlayıp geçin diyor ama yinede sizin kararınız

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence windows 8.1 ile uğraşmadan direkt formatla windows 10 a geçin 4gb RAM ile windows 10 sorun yaratmaz yedeklerinizi alıp sistemi formatlayın bence sistem formatlandığı zaman rahatlar ve daha hızlı çalışır zaten çoğu kişi formatlayıp geçin diyor ama yinede sizin kararınız
Zaten Windows 10 dan Windows 7 ye geçmiştim çünkü bilgisayarda ssd yok. İşlemler yavaştı ve oyunlarda 5-10 fpslik bir düşüş vardı. Windows 7 de performans güzel ancak sürücüler çok uğraştırdı ve şuan LoL'de saçma sapan bir hata alıyorum. Sorunu araştırdığımda herkes windows 7 de bu hatayı almış ve windows sürümünü güncelleştirenler sorunu çözmüş. Bu yüzden hem performans açısından, hem güncellik ve sürücü açısından windows 8.1'e geçmek istedim.

(Kadir)

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kadir Zeyrek
Zaten Windows 10 dan Windows 7 ye geçmiştim çünkü bilgisayarda SSD yok. İşlemler yavaştı ve oyunlarda 5-10 fpslik bir düşüş vardı. Windows 7 de performans güzel ancak sürücüler çok uğraştırdı ve şuan LoL'de saçma sapan bir hata alıyorum. Sorunu araştırdığımda herkes windows 7 de bu hatayı almış ve windows sürümünü güncelleştirenler sorunu çözmüş. Bu yüzden hem performans açısından, hem güncellik ve sürücü açısından windows 8.1'e geçmek istedim.
3 dk bir atıyor demi oyundan o hata işlemci ile alakalı 8.1 geçirmeni öneririm ürün anahtarın varsa kolay

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
3 dk bir atıyor demi oyundan o hata işlemci ile alakalı 8.1 geçirmeni öneririm ürün anahtarın varsa kolay
Maalesef yok. Tekrar bağlanıyor hatası veriyor. Windows 10 kullanırken yoktu ancak Windows 10 da da performans düşük. 8.1'e geçmem lazım. Ancak nasıl yapacağım bilmiyorum.

(Kadir)

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kadir Zeyrek
windows kendi sitesinden indirip kurabilirsin en az cd/usb4 gb olması gerekiyor diye biliyorum eğer usb kurucaksan rufus indirip yapman lazım internette videoları var 8.1 geçirdiğinde o hatayı yine alırsan bana söylermisin insta Kadir_Zeyrek 20 takipçi var foto yok

bence 8.1 ara bir windows sürümü olarak kaldı. ya windows 10 ya da windows 7

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
bence 8.1 ara bir windows sürümü olarak kaldı. ya windows 10 ya da windows 7
Windows 7 sürücü, güvenlik sorunu cidden çok fazla çok uğraştırıyor. Windows 10 ssd eksikliği ve sistemin kötü oluşu yüzünden düşük performans veriyor. Baktığım kadarıyla 8.1 performansında sıkıntı olmadan güncel olduğu için mantıklı buldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam hatırlamıyorum yani tekrar bağlanıyor diyordu sonra crash veriyordu. LoL resetleyince geçiyordu ama crash yazısını okumadım tam olarak bir daha crash verince okuyup belirtirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

windows kendi sitesinden indirip kurabilirsin en az cd/usb4 gb olması gerekiyor diye biliyorum eğer usb kurucaksan rufus indirip yapman lazım internette videoları var 8.1 geçirdiğinde o hatayı yine alırsan bana söylermisin insta Kadir_Zeyrek 20 takipçi var foto yok
Kendi sitesinden bulamadım link atabilir misin?

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
Top Bottom