Neler Yeni

Windows Açılmıyor Otomatik Onarıma giriyor

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Onur Dogan
Merhaba bilgisayarımda bir sorun var. Alakası var mı bilmiyorum ama en ince ayrıntısına kadar anlatmaya calısacagım. Birkaç aydır bilgisayarım açılışta BIOS'tan sonra ya siyah ekranda kalıyordu. Ya da acılıstan sonra aygıt yöneticisinde ekran kartımın üstünde! İşareti oluyordu. Her seferinde devre dışı bırak, etkinleştir yaparak normal bir sekilde kullanıyordum. Artık bilgisayarımı çift monitör baslatmaya calıstıgımda direkt olarak otomatik onarma yerine giriyor. Orada da herhangi bir onarma yapamıyor. Windows'a git deyince yine onarım ekranına atıyor. 2. monitor kablosunu çıkarıp çalıştırdıgımda bazen normal açılıyor. Bazen aygıt yöneticisinde ünlem göstererek açılıyor. Bu arada açılışta veya Windows'ta ekran kartımın fanları dönmüyor. Bu olay 55 derecenin üstüne çıkmadıgından dolayı olabilir ama belirtmek istedim. ( ASUS RX570, R5 2600, 16 GB ayrı marka RAM, A320PRIMe-e ) böyle bir sistemim var. Donüştürücü kullanarak (VGA to display) sistemimde 2. bir monitör kullanıyorum. 2. ekranım ana ekranda oyun program vs çalıştırırken karıncalanma vs yaşıyordu. Bu arada 1-2 gundur Windows'ta ara ara takılmalar oluyor. Birkac kısı SSD kaynaklı olabilecegini söyledi. Benim de bir SSD ihtiyacım vardı yeni SSD aldım taktım fakat sorun hala var. Sorunun ekran kartı ya da anakart kaynaklı oldugunu dusunuyorum. Sorunun hangi parçada nasıl bir hata oldugunu ögrenebilme şansım var mı ne yapmamı önerirsiniz? Vatan Bilgisayar garantisi vardı bu Haziran'da bitti. Gidip bir yardım istesem yardım ederler diye tahmin ediyorum. Birkaç kez muhatap olmustuk. Yardım etme konusunda çekinmiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,029,575
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo