Asıl senin dediğin zararlı lisans programları güvenli mi zannediyorsun yanlış bilgilendirme yapma.Ucuza windows almak zararlı böyle çok video var ya sitesinden iso indirip yükleyip sonrasında lisans yapma programları yap yada hiç yapma öyle kullan
Anakart değiştirmediğin sürece satın aldığın key uçmaz hocam. Direk etkinleşmesi lazım.merhaba format attım Windows uçtu 4 TL ye almıştım max 5 TL hızlı gönderen güvenilir site varmı bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
evet bende öyle biliyorumAsıl senin dediğin zararlı lisans programları güvenli mi zannediyorsun yanlış bilgilendirme yapma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart değiştirmediğin sürece satın aldığın key uçmaz hocam. Direk etkinleşmesi lazım.
Valla yılladır kmspico kullanıyorum bir sorun yaşamadım bir de cmd komuduyla kapatma var ama o ne kadar yarıyor işe bilmiyorumAsıl senin dediğin zararlı lisans programları güvenli mi zannediyorsun yanlış bilgilendirme yapma.
Anakart değiştirmediğin sürece satın aldığın key uçmaz hocam. Direk etkinleşmesi lazım.
uçtu hocam ssd değiştimAsıl senin dediğin zararlı lisans programları güvenli mi zannediyorsun yanlış bilgilendirme yapma.
Hocam 3 adet key varAsıl senin dediğin zararlı lisans programları güvenli mi zannediyorsun yanlış bilgilendirme yapma.
a maile kayıtlıymış online olarak etkinleşdirdiHocam 3 adet key var
Lisans anahtarı (tek kullanımlık format sonrası garanti yok)
Retail key(anakarta gömülmeden format sonrası kodu tekrar girebileceğin key)
Oem key (format sonrası kullanabileceğin anakarta gömülen key)
Fiyat olarak oem>retail>lisans anahtarı oluyor
Oemler o kadar ucuzdan satılmıyor
Kmspico zararlı hocam sen fark etmeden bilgisayarın zarar görüyor.Valla yılladır kmspico kullanıyorum bir sorun yaşamadım bir de cmd komuduyla kapatma var ama o ne kadar yarıyor işe bilmiyorum
Anladım hocam ben OEM'i 4 liraya almıştım geçen sene. Üstüne format attım sorun olmamıştı.Hocam 3 adet key var
Lisans anahtarı (tek kullanımlık format sonrası garanti yok)
Retail key(anakarta gömülmeden format sonrası kodu tekrar girebileceğin key)
Oem key (format sonrası kullanabileceğin anakarta gömülen key)
Fiyat olarak oem>retail>lisans anahtarı oluyor
Oemler o kadar ucuzdan satılmıyor
Yıllardır bilgisayarcı bana bu programı yükletiyor zararı varmı yokmu diye sorduğumda hiç bir şey yapmıyor bende kullanıyorum diyordu yarın gidim rko çekim ozamanKmspico zararlı hocam sen fark etmeden bilgisayarın zarar görüyor.
1 senedir bende bu yöntemi kullanıyom herhangi bir sorun yaşamadımÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Bilgisayarcıların bir şey bildiği yok hocam.Yıllardır bilgisayarcı bana bu programı yükletiyor zararı varmı yokmu diye sorduğumda hiç bir şey yapmıyor bende kullanıyorum diyordu yarın gidim rko çekim ozaman