key mi alacaksın kutulu muWindows satın alicam lakin hangi site güvenlidir
knk key 5 10 tl ve nasıl elde edildiğini bilmiyorum kutulu orjinal windows ama pahalı eğer para sorun değil diyorsan kutulu alHangisinde sorun yaşamam
lazımbanadan al ben 6 TL ye almistim simdi 14 olmus guvenilir siteWindows satın alicam lakin hangi site güvenlidir
kutulunun fiyato daha fazla olabilirKutulusun fiyatı nekadar acaba
knk w 10 pro 890 tl ye bulursunKutulusun fiyatı nekadar acaba
sen neden herşeye kızgın atıyon trol mü sanıyon kendinilazımbanadan al ben 6 TL ye almistim simdi 14 olmus guvenilir site
Mesaj otomatik birleştirildi:
kutulunun fiyato daha fazla olabilir
knk yasal mı değilmi bilmiyorum ama onu alacağına forumda bedava etkinleştirme diye konu vardı onu dene istersenYuh usta Çok pahalı 15 TL alınca ne oluyor yasal deil diyolarda ben para ile alıyorum
Onlar çalıntı veya ucuza alınmış keyler ben sorun yasamadim alinca yani bir sorun yok aldigimda kodu email attilar aktiflestirdim.bittiYuh usta Çok pahalı 15 TL alınca ne oluyor yasal deil diyolarda ben para ile alıyorum
Onların çoğu çalıntı kredi kartlarıyla vs. alınmış oluyor. Gayet de yasal bu arada. Ben onlardan kullanıyorum. Kimse kusura bakmasın Windows 850 TL etmez.Yuh usta Çok pahalı 15 TL alınca ne oluyor yasal deil diyolarda ben para ile alıyorum
Hangi siteden almamı önerirsinizOnların çoğu çalıntı kredi kartlarıyla vs. alınmış oluyor. Gayet de yasal bu arada. Ben onlardan kullanıyorum. Kimse kusura bakmasın Windows 850 TL etmez.
tabikide etmez kim 850tl verir ki ben 1 kere yaptım bidaha yapmamOnların çoğu çalıntı kredi kartlarıyla vs. alınmış oluyor. Gayet de yasal bu arada. Ben onlardan kullanıyorum. Kimse kusura bakmasın Windows 850 TL etmez.