stancerolla
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
Windows 11 için internetten key bakıyorum fakat önceden hiç satın almadığım için neresi güvenilir veya neresi değil bilmiyorum. Önerdiğiniz bir site var mı?
Almana gerek yokWindows 11 için internetten key bakıyorum fakat önceden hiç satın almadığım için neresi güvenilir veya neresi değil bilmiyorum. Önerdiğiniz bir site var mı?
forum.donanimarsivi.com
İlgin ve cevabın için teşekkür ederim hocam, bu yöntem güvenli midir?Almana gerek yok
Ücretsiz Windows / Office Etkinleştirme (MAS)
Son dönemde forumda sıkça "Windows'u veya Office'i ücretsiz nasıl etkinleştiririm?" gibi sorular geliyor. Bu rehberle, herkesin kolayca uygulayabileceği açık kaynaklı bir çözümü paylaşmak istiyorum. Ayrıca, GitHub sayfasını da ekliyorum girip repo'ya bakabilirsiniz. Microsoft Activation Scripts...forum.donanimarsivi.com
Evet hwid secenegi ile etkinlestirisen sorun olmaz.İlgin ve cevabın için teşekkür ederim hocam, bu yöntem güvenli midir?
Güvenli midir sorusunun cevabı burda : ŞÜPHELİİlgin ve cevabın için teşekkür ederim hocam, bu yöntem güvenli midir?
Yönlendirme için teşekkür ederim hocam, trendyoldan satın alacağım.Güvenli midir sorusunun cevabı burda : ŞÜPHELİ
Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox
Submit malware for free analysis with Falcon Sandbox and Hybrid Analysis technology. Hybrid Analysis develops and licenses analysis tools to fight malware.www.hybrid-analysis.com
Korsan sever arkadaşlar artık krek olayından vazgeçelim en azından bu konuda.
Neden 30-40 tl ye bile bugün alınırken ucuza bu yolu öldürmek yerine krek tercih ediliyor? Kafayı mı sıyırdınız?
Dostlar ben 230 tl ye 5 ay önce oem win11 şifre aldım sorunsuz. Daha öncede aldım.
Trendyol / Sağlam lisans hepsi lisanstan 50-100 TL'ye alabilirsiniz.
Port açıp başkasına güvenmenin ne mantığı var?
![]()
Microsoft Windows 11 Pro 32 64 Bit Uyumlu Dijital Lisans Anahtarı Keyi - Fiyatı, Yorumları
Microsoft Windows 11 Pro 32 64 Bit Uyumlu Dijital Lisans Anahtarı Keyi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com