Mehmet1621
80+
Arkadaşlar pc toplamak için vatan na giittim 2000 tl ye Windows almalısın dedi.. İşletim sistemini başka türlü almanın bedavaya almanın yolu yokmu
Vatandan bilgisayar toplamadın değil mi ?
Hiç isin olmasin, hem pc hakkinda cahiller hem kazikcilarMesaj otomatik birleştirildi:
Pazar günü gitmeyi düşünüyorum
Bursada başka yer yok ne yapmamı oneriyorsunHiç isin olmasin, hem pc hakkinda cahiller hem kazikcilar
Nasıl yok mediamrkt var kent meydanında teknosada oem bölümü var fiyatlar aşağı yukarı aynıBursada başka yer yok ne yapmamı oneriyorsun
Teşekkür ederim bilmiyordum bu dediğin yerlerik pc topladığını bilmiyordum ki teknosada hiç görmedimNasıl yok mediamrkt var kent meydanında teknosada oem bölümü var fiyatlar aşağı yukarı aynı
1000 tane internet sayfası var niye vatan teknosa media markt gibi kazıkçı ve genelde hiçbir işlevi olmayan kötü yerleri seçiyorsun?Bursada başka yer yok ne yapmamı oneriyorsun
Dediğinden anladığım kadarıyla internetten almayı düşünmüyorsunBursada başka yer yok ne yapmamı oneriyorsun
Görüp almak istiyorum. İnternete güvenemiyorum açılmış ürün verirler anlamam diye korkuyorum1000 tane internet sayfası var niye vatan teknosa media markt gibi kazıkçı ve genelde hiçbir işlevi olmayan kötü yerleri seçiyorsun?
Hayır birebir görüp almak istiyorumDediğinden anladığım kadarıyla internetten almayı düşünmüyorsun