Hirenboot winpe olarak çalışan birçok tool içeren imaj içindeki HDD toolları ile diskini kontrol edeceksinhirenboot programına YouTube dan baktım imaj ve kılonlama felan yapılıyormuş senin yapmamı istedigin neydi bu programda
Evet dostum sorun SSD de çıktı hdd bağladım format attım çalıştı sadece senden isteğim zamanın olunca hirenboot programında tam hangi seçeneğine girip işlem yapacağımı anlatırsan sevinirimHirenboot winpe olarak çalışan birçok tool içeren imaj içindeki HDD toolları ile diskini kontrol edeceksin
Alıntıyı görüntüle
Hddye format atıp Windowsu kurduysan ve açtıysan hirenboota gerek yok hirenboot Windowsun açılmıyorken kullanmak için önyükleme programı. Ve söylemiştim sorun diskte diyeEvet dostum sorun SSD de çıktı hdd bağladım format attım çalıştı sadece senden isteğim zamanın olunca hirenboot programında tam hangi seçeneğine girip işlem yapacağımı anlatırsan sevinirim
Bu seferde başka sorun varHddye format atıp Windowsu kurduysan ve açtıysan hirenboota gerek yok hirenboot Windowsun açılmıyorken kullanmak için önyükleme programı. Ve söylemiştim sorun diskte diyessdyi tekrar bağla sistemi hdd ile aç üst fotodaki hddscan ve crystaldiskinfo programlarını kur ssdyi tarama yap büyük ihtimalle ssd hakkın rahmetine kavuşmuş yenisi gerekiyor