Klasin 80+ Katılım 2 Kasım 2023 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Emre Sarıkaya 27 Ocak 2024 #1 bilgisayarı açırken 2 saniyeliğine 2 tane seçenek veriyor ben win11 kullanıyorum ilk açılırken bir win11 bir win 10 olarak soruyor not yeni ssd aldıktan sonra bu oldu
bilgisayarı açırken 2 saniyeliğine 2 tane seçenek veriyor ben win11 kullanıyorum ilk açılırken bir win11 bir win 10 olarak soruyor not yeni ssd aldıktan sonra bu oldu
ReadyorNot 80+ Bronze Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1,122 Dahası Reaksiyon skoru 354 İsim An10im1i 27 Ocak 2024 #2 Bootload kismindasin önyükleme yani Haliyle iki boot var bilgisayarında sistem dosyasında. Msconfigten hızlı ve varsayilan seçebilirsin.
Bootload kismindasin önyükleme yani Haliyle iki boot var bilgisayarında sistem dosyasında. Msconfigten hızlı ve varsayilan seçebilirsin.
Klasin 80+ Katılım 2 Kasım 2023 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Emre Sarıkaya 27 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ReadyorNot yazmış: Bootload kismindasin önyükleme yani Haliyle iki boot var bilgisayarında sistem dosyasında. Msconfigten hızlı ve varsayilan seçebilirsin. Devamı için tıklayın... sağolun
ReadyorNot yazmış: Bootload kismindasin önyükleme yani Haliyle iki boot var bilgisayarında sistem dosyasında. Msconfigten hızlı ve varsayilan seçebilirsin. Devamı için tıklayın... sağolun