Süleyman ÇAKIR-
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,536
Şu arkadaşa tıklıyorum fakat herhangi bir şey olmuyor, klavyeden de bassam aynısı sıfır tepki. Yardımcı olur musunuz?
Alt+f4 kombinasyonu ile açılan kapatma yenifen başlatma ve uyku menüsü açılıyor mu? Pc yi güç tuşundan ve özellikle psu şalterinden kapatmayın zarar verirsiniz.Alıntıyı görüntüle
Şu arkadaşa tıklıyorum fakat herhangi bir şey olmuyor, klavyeden de bassam aynısı sıfır tepki. Yardımcı olur musunuz?
Nerden bakabilirim buna?Klavyeden windows tuşunu devre dışı bırakmış olabilir misiniz?
Genelde FN + Win tuşuna basınca kitleniyorNerden bakabilirim buna?
Evet açılıyor, bilgisayarı genelde güç tuşundan kapatırım gece yatmadan önce de şalteri kapatırım.Alt+f4 kombinasyonu ile açılan kapatma yenifen başlatma ve uyku menüsü açılıyor mu? Pc yi güç tuşundan ve özellikle psu şalterinden kapatmayın zarar verirsiniz.
Öyle olsa mouse ile tıkladığında açılması lazım.Klavyeden windows tuşunu devre dışı bırakmış olabilir misiniz?
FN diye bir tuş yok klavyemdeGenelde FN + Win tuşuna basınca kitleniyor
Sol alttaki o işaretin üstüne imleci götürünce tema rengi geliyor mu?Evet açılıyor, bilgisayarı genelde güç tuşundan kapatırım gece yatmadan önce de şalteri kapatırım.
Evet geliyorSol alttaki o işaretin üstüne imleci götürünce tema rengi geliyor mu?
Deneyip geliyorum hocamCtrl+shift+esc den görev yöneticisini aç, işlemler sekmesine git ve Windows gezginine tıklayıp yeniden başlat. İnternette araştırdım biraz bu şekilde bir çözüm yazmışlar.
Yok hocam işe yaramadıCtrl+shift+esc den görev yöneticisini aç, işlemler sekmesine git ve Windows gezginine tıklayıp yeniden başlat. İnternette araştırdım biraz bu şekilde bir çözüm yazmışlar.