Neler Yeni

Windows Bilgisayar Açılmama ve Otomatik Onarım Hatası.

Ozyy05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ozan
Öncelikle merhabalar yaklaşık 2 haftadır bilgisayarımı ilk açtığımda windows yükleme ekranında kalıyor ve böyle saatlerce devam ediyor. Sonra powerdan kapatıp tekrar açıyorum gene aynı oluyor.Sonra tekrar yaptığımda bu işlemi otomatik onarım hatası geliyor bunu windows 8.1'e devam et diyip geçebiliyorum. Benim düşüncem bilgisayarda bulunan eksik dosya veya hatalı/bozuk dosya. Eğer olay benim düşündüğüm gibiyse ne yapmam gerektiğini hangi programın yardımcı olacağını belirtirseniz mutluluk duyarım.Şimdiden teşekkürler.

Deliever

80+ Bronze
Bendede Windows 8.1 var. Nadir de olsa aynı sorum çıkıyor

SKANDAL

80+
Önerim işletim sistemini değiştirmen.Kanımca önerdiğimi yaptığın da hatan düzelecektir diye düşünmekteyim.

Ozyy05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim her açışımda oluyor bilgisayar açılmıyor sorun otomatik onarım hatası değil bilgisayar açılmıyor powerden kapatıp tekrar tekrar açınca otomatik onarıma atıyor ordan devam et diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşletim sistemini değiştir derken linuxtan falan mı bahsediyorsun yoksa windows 10 dan mı ?

SKANDAL

80+
Benim her açışımda oluyor bilgisayar açılmıyor sorun otomatik onarım hatası değil bilgisayar açılmıyor powerden kapatıp tekrar tekrar açınca otomatik onarıma atıyor ordan devam et diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşletim sistemini değiştir derken linuxtan falan mı bahsediyorsun yoksa windows 10 dan mı ?
Windows 10

Ozyy05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunun işletim sistemiyle bir alakasının olduğunu düşünmüyorum çünkü eskidende başıma gelmişti onu çözebilmiştim çünkü sorundan önce oyun için bir mod indirmiştim ve sıkıntının o moddan kaynaklı olacağını düşünüp silmiştim ve geçmişti. Fakat 2 haftada çok fazla şey indirdim.

Top Bottom