Windows CMD etkinleştirmek mi Retail key etkinleştirmek mi

Kr0nos6

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
515
Bunların hangisi daha sağlıklı merak ediyorum
para konusunu katmadan hangisi daha güvenilir ve sağlıklı ise onu yapmak istiyorum
yardımcı olursanız sevinirim

Kutulu oem key almak en mantıklısı. CMD ile yapılan kms sunucularıyla yapılıyor sağlıklı değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Komut istemi üzerinden etkinleştirme'de KMSPICO activator yazılımının kaynak kodları kullanıldığın'dan insanın içine pek güven vermiyor. OEM ürün anahtarı da aynı şekilde, nasıl elde edildiği belli değil. Lisansı Microsoft mağazası üzerinden satın almak en sağlıklı yoldur.

Komut istemi üzerinden etkinleştirme'de KMSPICO activator yazılımının kaynak kodları kullanıldığın'dan insanın içine pek güven vermiyor. OEM ürün anahtarı da aynı şekilde, nasıl elde edildiği belli değil. Lisansı Microsoft mağazası üzerinden satın almak en sağlıklı yoldur.
1800TL gibi bir fiyatı vardı sanırım
aslında aklımdan geçti ama böyle yöntemler varken içinden böylesine fahiş bir ücret ödemek gelmiyor

Bunların hangisi daha sağlıklı merak ediyorum
para konusunu katmadan hangisi daha güvenilir ve sağlıklı ise onu yapmak istiyorum
yardımcı olursanız sevinirim
Cmd daha mantıklı. Şahsen kullananlar var ve hiç sıkıntı yaşamadılar benim çevremdekiler. Bunun yanında key alıp 1 yıl kullanan da var, 6 ay sonra kullanımı bitmiş olanlarda.

Microsofttan almak en sağlıklısı tabii ki ama 1200 lira vermekte ne bilim yani
Post automatically merged:

Bunu uygulayabilirsiniz

Cmd daha mantıklı. Şahsen kullananlar var ve hiç sıkıntı yaşamadılar benim çevremdekiler. Bunun yanında key alıp 1 yıl kullanan da var, 6 ay sonra kullanımı bitmiş olanlarda.

Microsofttan almak en sağlıklısı tabii ki ama 1200 lira vermekte ne bilim yani
Post automatically merged:

Bunu uygulayabilirsiniz
Forumda detaylı bir Rehber mevcut orayı kullanırım yapacak olursam

Forumda detaylı bir Rehber mevcut orayı kullanırım yapacak olursam

Hocam bundan bahsediyorum zaten lakin konu bu değil , konu Retaıl mi daha mantıklı CMD mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri