1800TL gibi bir fiyatı vardı sanırımKomut istemi üzerinden etkinleştirme'de KMSPICO activator yazılımının kaynak kodları kullanıldığın'dan insanın içine pek güven vermiyor. OEM ürün anahtarı da aynı şekilde, nasıl elde edildiği belli değil. Lisansı Microsoft mağazası üzerinden satın almak en sağlıklı yoldur.
Cmd daha mantıklı. Şahsen kullananlar var ve hiç sıkıntı yaşamadılar benim çevremdekiler. Bunun yanında key alıp 1 yıl kullanan da var, 6 ay sonra kullanımı bitmiş olanlarda.Bunların hangisi daha sağlıklı merak ediyorum
para konusunu katmadan hangisi daha güvenilir ve sağlıklı ise onu yapmak istiyorum
yardımcı olursanız sevinirim
Forumda detaylı bir Rehber mevcut orayı kullanırım yapacak olursamCmd daha mantıklı. Şahsen kullananlar var ve hiç sıkıntı yaşamadılar benim çevremdekiler. Bunun yanında key alıp 1 yıl kullanan da var, 6 ay sonra kullanımı bitmiş olanlarda.
Microsofttan almak en sağlıklısı tabii ki ama 1200 lira vermekte ne bilim yani
Post automatically merged:
Bunu uygulayabilirsiniz
Forumda detaylı bir Rehber mevcut orayı kullanırım yapacak olursam
donanimarsivi.com
Hocam bundan bahsediyorum zaten lakin konu bu değil , konu Retaıl mi daha mantıklı CMD miÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-150 TL'ye satılan lisans anahtarlarının yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten...donanimarsivi.com
Yapacaksan konuyu bulamazsın fln diye attım.Hocam bundan bahsediyorum zaten lakin konu bu değil , konu Retaıl mi daha mantıklı CMD mi