Neler Yeni

Windows defender güçlü bir anti virüs mü?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır, görebileceğin en gereksiz en kötü antivirüslerden biridir, yani güçlü denemez iş görür denilebilir belki.
Avast en kötüsü değilmiydi? İş görür mü peki?

mesut3467

80+ Bronze
En güçlü antivirüs aklınız. Korsandan uzak durup gerekmedikçe yabancı linkelere tıklamamak uzun süre sizi götürür. Ben zaten bunları yapıyorum ama yinede endişeliyim diyorsan kaspersky free kur. Hiçbir şekilde antivürüsü devre dışı bırakma.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hayır. Sıradan, sadece internete girip bir şeyler okuyan ve sosyal medyada vs. takılan biri için yeterli olsa da bir tık daha ileri seviye kullanıcı için yeterli değildir. Kaspersky Total Security önerebilirim (y)

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
En güçlü antivirüs aklınız. Korsandan uzak durup gerekmedikçe yabancı linkelere tıklamamak uzun süre sizi götürür. Ben zaten bunları yapıyorum ama yinede endişeliyim diyorsan kaspersky free kur. Hiçbir şekilde antivürüsü devre dışı bırakma.
kesinlikle tamamına katılıyorum.

mesut3467

80+ Bronze
Windows defenderın hakkını yememek gerek. Eskiden çok marifeti olmasada şimdilerde fidye yazılımı dahil pek çok virüste etkili. Bu fidye yazılımı içlerindeki en saçma virüslerden birisi. Çünkü resimlerini videolarını belgelerini, kısacası kişisel tüm verilerinizi şifreleriyip para karşılığın açmayı tahaddüt ediyor. Hiçbir şekilde dosyalar kırılıp kurtarılamıyor.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Hocam zaten öyle şeyler yapmam ama bazen bilgisayarımdan şüpheleniyorum.

Top Bottom