Messinin kramponu
80+ Bronze
Windows defender güçlümüdür ve hangi Anti virüs ile eşittir?
hayır, görebileceğin en gereksiz en kötü antivirüslerden biridir, yani güçlü denemez iş görür denilebilir belki.Windows defender güçlümüdür ve hangi Anti virüs ile eşittir?
Avast en kötüsü değilmiydi? İş görür mü peki?hayır, görebileceğin en gereksiz en kötü antivirüslerden biridir, yani güçlü denemez iş görür denilebilir belki.
Peki en iyisi hangisi hocamhayır, görebileceğin en gereksiz en kötü antivirüslerden biridir, yani güçlü denemez iş görür denilebilir belki.
avasttanda memnun değilim can değer kaspersky'ı önermişti kullanmak isteyen varsa bir göz atabilir.Avast en kötüsü değilmiydi? İş görür mü peki?
kaspersky kullanabilirsin.Peki en iyisi hangisi hocam
kesinlikle tamamına katılıyorum.En güçlü antivirüs aklınız. Korsandan uzak durup gerekmedikçe yabancı linkelere tıklamamak uzun süre sizi götürür. Ben zaten bunları yapıyorum ama yinede endişeliyim diyorsan kaspersky free kur. Hiçbir şekilde antivürüsü devre dışı bırakma.
Hocam zaten öyle şeyler yapmam ama bazen bilgisayarımdan şüpheleniyorum.En güçlü antivirüs aklınız. Korsandan uzak durup gerekmedikçe yabancı linkelere tıklamamak uzun süre sizi götürür. Ben zaten bunları yapıyorum ama yinede endişeliyim diyorsan kaspersky free kur. Hiçbir şekilde antivürüsü devre dışı bırakma.