Neler Yeni

Windows defender offline ne kadar güçlü?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Offline nedir bilmiyorum da Windows Defender pek güçlü değil. Testlerde Kaspersky ve ESET darmaduman ediyor.
Çok güvenli sınırlarda takılan kullanıcıya yeter yine de.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Offline nedir bilmiyorum da Windows Defender pek güçlü değil. Testlerde Kaspersky ve ESET darmaduman ediyor.
Çok güvenli sınırlarda takılan kullanıcıya yeter yine de.
Hocam daha güçlü virüsleri bulmak için. Bilgisayarı kapatıyor ve powershell benzeri bir yerden tarama yapıyor. Windows kullanıyorsanız test edebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam güçsüz anlamındamı yoksa ortalama anlamında mı? Günlük kullanımda yeterli olur mu?

Son düzenleme:

The Batman

80+ Silver
Hocam daha güçlü virüsleri bulmak için. Bilgisayarı kapatıyor ve powershell benzeri bir yerden tarama yapıyor. Windows kullanıyorsanız test edebilirsiniz.

Hocam güçsüz anlamındamı yoksa ortalama anlamında mı? Günlük kullanımda yeterli olur mu?
7-8 yıl önce herşeyi indiriyordum guveninlik duvarı temiz gösterip malware ile tarayinca 200 küsur virüs buldum bilgisayar güçlüyse kaliteli uygulamalar şart eski laptop ile kasıyor diye Windows kullanıyordum

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Yanlış Bilgilendirme
Gereksiz. Anti Virüs kullanmanın pek bir mantığı da yok.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7-8 yıl önce herşeyi indiriyordum guveninlik duvarı temiz gösterip malware ile tarayinca 200 küsur virüs buldum bilgisayar güçlüyse kaliteli uygulamalar şart eski laptop ile kasıyor diye Windows kullanıyordum
Hocam ben her şeyi indirmiyorum günlük tarıyorum. Yeterlimidir? Hangi AV ile eşdeğer?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1659369849856.png

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Offline taramada microsoft defender'ın başarı oranı %68. Yani çok kötü. Yani sorduğun sorunun cevabı bu.

Bitdefender free versiyonunu tavsiye ederim .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,436
Üyeler
161,997
Son üye
Yvzgnd_
Top Bottom