Windows defender sorunu

Arslann

80+
Reaksiyon skoru
37
selamlar herkese iyi forumlar. bilgisayarıma daha güvenli olduğunu düşündüğüm için kaspersky antivürüs programını yükledim haliyle windows defender devre dışı kaldı. ama kaspersky discordu falan sildiği için ve crackli dosya indiremediğim için kaldırdım. Ama crackli dosya indirmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum ve ardından dosya siliniyor. Görev çubuğunda windows defendersta çarğı işareti gözüküyor ve regedittende windows defenderi kapattım . ona rağmen bu hatayı alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
asdas.PNG

selamlar herkese iyi forumlar. bilgisayarıma daha güvenli olduğunu düşündüğüm için kaspersky antivürüs programını yükledim haliyle windows defender devre dışı kaldı. ama kaspersky discordu falan sildiği için ve crackli dosya indiremediğim için kaldırdım. Ama crackli dosya indirmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum ve ardından dosya siliniyor. Görev çubuğunda windows defendersta çarğı işareti gözüküyor ve regedittende windows defenderi kapattım . ona rağmen bu hatayı alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Alıntıyı görüntüle
Kaspersky discordu silmiyor nasıl oluyor bu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,707
Üyeler
190,951
Son üye
dolvii3
Geri