Windows Dijital Key

IGroot

80+
Reaksiyon skoru
112
Windows Dijital Keyim var. İnternette Windows Home, Windows Pro gibi farklı keyler var. Benim keyim hangisini destekliyor? Maili girdiğim her PC de Windows etkinleştiriliyor sanırım. Demek istediğim bu key hepsinimi kapsıyor? Yada normalde de her key her windowsumu destekliyor?

Nereden aldınız? Müneccim değiliz sizin bilmeniz lazım.

Nereden aldınız? Müneccim değiliz sizin bilmeniz lazım.
Bilgisayarımı aldığımda geldi. 6 sene önce sanırım. O zaman PC ile birlikte 3500TL ye almıştık o günden beri her formattan sonra maili girdiğimde windows etkinleştiriliyor. Hesaba girip bakmak istesem hiçbir bilgi bulamıyorum. Şuan bende ne var bende bilmiyorum.

Bilgisayarımı aldığımda geldi. 6 sene önce sanırım. O zaman PC ile birlikte 3500TL ye almıştık o günden beri her formattan sonra maili girdiğimde windows etkinleştiriliyor. Hesaba girip bakmak istesem hiçbir bilgi bulamıyorum. Şuan bende ne var bende bilmiyorum.
O zaman o OEM key. Anakartınıza gömülü o. İlk aldığınızda hangi windows vardı?

O zaman o OEM key. Anakartınıza gömülü o. İlk aldığınızda hangi windows vardı?
Laptopum var. Laptopun arkasında Windows 8 yazıyor. 6 7 Sene Önce aldık dediğim gibi. Hiçbirşey hatırlamıyorum küçüktüm zaten.

Laptopum var. Laptopun arkasında Windows 8 yazıyor. 6 7 Sene Önce aldık dediğim gibi. Hiçbirşey hatırlamıyorum küçüktüm zaten.
Windows 8 Home için uyumlu o key.

Windows 8 Home için uyumlu o key.
Şuan Windows 10 var. Etkinleştirildi diyor 8 Home için uyumluysa nasıl çalışıyor?
win.PNG

Geri