Diskini GPT yapman lazım. Windows 10 a geç. Sonra şu videoyu izle:Win10'un yanına Win8..1 kurarken bu hata karşıma çıktı nasıl çözebilirim? Lütfen yardım edin!!!!
Hayır hepsinde aynısı oluyor 2 yıl önceki kurmamda hiç böyle bişey yaşamamıştımBaşka disk seçmelisin 1 diske 2 windows kurmaya çalışıyorsun.
Evet USB ile ama format değil win10'un yanına win'8.1'i kuruyorumflash bellek ile mi atıyorsun formatı
Görmüyor musun desteklediğini?rüfus ile format iso dosyasını usb belleğe yazdırırken mbr gpt seçeneği çıkıyor ordan yanlış seçmiş olabilirsiniz anakartınız uefi destekliyor mu acaba?
Desteklemiyor da olabilir desteklediğine dair bu kesin bilgiyi nereden edindiniz acaba?Görmüyor musun desteklediğini?
2. Görseldeki hata mesajı sadece BOOTX64.EFI den açıldığında ve disk MBR ise çıkar. Ya da BOOTIA32.EFI, BOOTAA64.EFI vs. de dahildir.Desteklemiyor da olabilir desteklediğine dair bu kesin bilgiyi nereden edindiniz acaba?
Hocam sorunsuz bir şekilde kurdum ama yine W10'u açıyor. Nasıl W8.1'i açabilirim.2. Görseldeki hata mesajı sadece BOOTX64.EFI den açılsığında ve disk MBR ise çıkar. Ya da BOOTIA32.EFI, BOOTAA64.EFI vs. de dahildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyse, konu sahibi AOEMI Disk Assistant dan diskini GPT ye çevirdiğinde sorunu çözülecek. Dağılabilir herkes.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorununuz çözüldü mü?
Dediğim yöntemi uyguladınız değil mi?Hocam sorunsuz bir şekilde kurdum ama yine W10'u açıyor. Nasıl W8.1'i açabilirim.
Dediğim yöntemi uyguladınız değil mi?
Evet uyguladım çok sağolu o konuda. Çalıştıra msconfig yazıp açılan penceredde W8.1 gözüküyor ama açılmıyorDediğim yöntemi uyguladınız değil mi?
Yeniden başlatın. Soru sormalı.Evet uyguladım çok sağolu o konuda. Çalıştıra msconfig yazıp açılan penceredde W8.1 gözüküyor ama açılmıyor