Yardım Windows donup kalıyor

Fatihxs

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
6
Ekran kartını söktüğümde sorun yok her şey çalışıyor ama ekran kartını takınca sistem donuyor mouse hareket ediyor dosya gezgini çalışıyor ama diğer her şey çalışmıyor uygulamalar görev yönetici vs
Ekran kartı : sapphire pure 9060xt 16
İşlemci : 7800x3d
Anakart : gıgabyte x870 aorus stealth ice

Ddu ile ekran kartı driverlerini silip cihazı yeniden başlat. Daha sonra sırasıyla chipset, bios, ekran kartı firmwarelerini yükle. Ekran kartının kararlı sürümünü kur.

Ddu ile ekran kartı driverlerini silip cihazı yeniden başlat. Daha sonra sırasıyla chipset, bios, ekran kartı firmwarelerini yükle. Ekran kartının kararlı sürümünü kur.
Hocam ddu güvenli modda yaptım şimdi 2 3 ayın eski sürümünü denicem şuana kadar windows da donma yok

Hocam ddu güvenli modda yaptım şimdi 2 3 ayın eski sürümünü denicem şuana kadar windows da donma yok
O kadar eski denemeyin en kararlı sürümü yükleseniz yeter. İnternetten araştırın en kararlı sürüm hangisiyse onu kurun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Chipset ve bios driverleride en az ekran kartı kadar önemlidir

O kadar eski denemeyin en kararlı sürümü yükleseniz yeter. İnternetten araştırın en kararlı sürüm hangisiyse onu kurun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Chipset ve bios driverleride en az ekran kartı kadar önemlidir
Hocam chipset sürümü güncel 1 saat önce format atıldı sisteme anakartın sitesinden herşeyi kurdum bios güncellemesi de yapıldı

Benim bildiğim windowslar zaten donmasa, kasmasa veya çökmese kıyamet kopar :D değiştir o işletim sistemini, illa oyun için katlanıyorsan tabii sen bilirsin...

Geri