Neler Yeni

Windows etkinlestiremiyorum ozellestirme yapamiyorum.

wthr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Davud Efe Dal
Klavyem ingilizcede kaldi ve bir anda taskbar saga kaydi duzeltemiyorumda yani sadece activate windows vardi bi suredir sorun degildi ama bi anda bu oldu ne yapacagim ille gidip win10 mu almam gerek yoksa bi cozumu var midir bu arada bugun yeni harddisk aldim taktim pc ye sabahtan beri sorun yok suan oldu onla alakasi var midir
Mesaj otomatik birleştirildi:

1643753595209.png

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Klavyem ingilizcede kaldi ve bir anda taskbar saga kaydi duzeltemiyorumda yani sadece activate windows vardi bi suredir sorun degildi ama bi anda bu oldu ne yapacagim ille gidip win10 mu almam gerek yoksa bi cozumu var midir bu arada bugun yeni harddisk aldim taktim pc ye sabahtan beri sorun yok suan oldu onla alakasi var midir

Alıntıyı görüntüle
Windows etkinleştireceksiniz

İster 2.000 TL
İster 70 TL OEM
İster CMD ile

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,892
İsim
Emre Zengin
Ben burdan almıştım.

Ama şimdi gezdim biraz Amazonda 5 TL

Kontfire

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle
Dostum win 10 pro 17.90 TL mi ne daha geçen aldim etkinlestirdim sıkıntısız, sen de al kafan rahatlasin bence hemde güvenli olur bilgisayarın.

• Beğen
Reaksiyonlar: wthr

wthr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Davud Efe Dal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saolun reset attım taskbar düzeldi dil fln ama hala özelleştirme fln kapalı hala mecbur yarın karta para yatırıp bi tane alacağım

Ben burdan almıştım.

Ama şimdi gezdim biraz Amazonda 5 TL
Hocam amazondaki güvenilir midir dolandırılmayız dimi

Saolun reset attım taskbar düzeldi dil fln ama hala özelleştirme fln kapalı hala mecbur yarın karta para yatırıp bi tane alacağım

Yorumları iyi gibi sanırım buradan alacağım

Windows etkinleştireceksiniz

İster 2.000 TL
İster 70 TL OEM
İster CMD ile
Hocam oem le orjinal 2000 tl lik arası fark ne oem 2.el fln mı oluyor bide cmd ile derken internette gördüm şimdi kodlarla korsan bi şekilde mı yapılıyor

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
CMD ile de aktifleştiriliyor.

wthr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Davud Efe Dal

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peki nasıl yapılıyor kodlar nedir

wthr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Davud Efe Dal
Hocam ama KMSpico güvenilir değil sanırım o yüzden ben direk bir oem key alacağım 10 tl fln zaten çok bişey değil KMSpico ile bilgisayarımı o sunuculara bağlayıp virüs bulaştırmak istemiyorum

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam ama KMSpico güvenilir değil sanırım o yüzden ben direk bir oem key alacağım 10 TL fln zaten çok bişey değil KMSpico ile bilgisayarımı o sunuculara bağlayıp virüs bulaştırmak istemiyorum
Ben kmspico programını yükleyince virüs bulaşmıştı ama konuda yer alan cmd yöntemiyle yapınca sorun yaşamadım 2-3 kere yapmışımdır sorun çıkarmıyor yinede siz bilirsiniz 5-10TL çok değil dediğiniz gibi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,892
İsim
Emre Zengin

Yorumları iyi gibi sanırım buradan alacağım

Hocam oem le orjinal 2000 TL lik arası fark ne oem 2.el fln mı oluyor bide cmd ile derken internette gördüm şimdi kodlarla korsan bi şekilde mı yapılıyor
Yorumlar iyi gibi hocam alınabilir 5 Tl zaten bu keyler anakarta gömülüyor ve kalıcı olarak kalıyor.

wthr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Davud Efe Dal
Ben kmspico programını yükleyince virüs bulaşmıştı ama konuda yer alan cmd yöntemiyle yapınca sorun yaşamadım 2-3 kere yapmışımdır sorun çıkarmıyor yinede siz bilirsiniz 5-10TL çok değil dediğiniz gibi
Yani evet haklısınzdır ama böyle şeylere pek güvenemiyorum bilgisayar eski bişey olsa arkama bakmazdım ama şuan 7000 tl yi çöpe atmak ha belkide bişey olmaz ama baktığıma göre kmspiconun orjinal sunucları 2019 da kapanmış yani biçoğu virüsdür diye biliyorum tabi kesin değil

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yani evet haklısınzdır ama böyle şeylere pek güvenemiyorum bilgisayar eski bişey olsa arkama bakmazdım ama şuan 7000 TL yi çöpe atmak ha belkide bişey olmaz ama baktığıma göre kmspiconun orjinal sunucları 2019 da kapanmış yani biçoğu virüsdür diye biliyorum tabi kesin değil
Doğru biliyorsunuz geliştirici bazı forumlarda orijinal programın linkini dağıtıyordu bi ara sonra yine yok oldu şimdi piyadadaki tüm programlar virüslü

Top Bottom