internetteki satılan anahtarlar 70-80-15-50 lira alrarındaki değişen anahtarlar scam değil dikkat etmen gereken 2 şey var 1.cisi anahtarı aldığın yerin yorumları misal insanlar 100 yorum yamış çoğu mutlu değerlendirebilir yad a600 yorum 4.5 yıldız bu daha iyi olabilir anahtar çalışmaz ise destek veriyorlarmı ona bak benim daha 1.5 hafta önce çalıştırdım sistemi 10 pro lisansım var sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum sadece indirdiğim gibi bir tane antivürüs geldi onuda kaldırdım bilgisayarı kurduğum gibi 0 ladım ne bir şey geldi ne başka bir şey karar senin yinede reizArkadaşlar yeni bı sistem aldım Windows 10 pro yüklü nasıl etkinleştirebilirim anahtarı nereden almak mantıklı veya başka yolu var mı?
Reis ilk sistemim 0lama falan bilmiyorum en güvenilir neresi ordan almak istiyorum virüs falan uğraşamaminternetteki satılan anahtarlar 70-80-15-50 lira alrarındaki değişen anahtarlar scam değil dikkat etmen gereken 2 şey var 1.cisi anahtarı aldığın yerin yorumları misal insanlar 100 yorum yamış çoğu mutlu değerlendirebilir yad a600 yorum 4.5 yıldız bu daha iyi olabilir anahtar çalışmaz ise destek veriyorlarmı ona bak benim daha 1.5 hafta önce çalıştırdım sistemi 10 pro lisansım var sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum sadece indirdiğim gibi bir tane antivürüs geldi onuda kaldırdım bilgisayarı kurduğum gibi 0 ladım ne bir şey geldi ne başka bir şey karar senin yinede reiz
hocam ben sağlam lisans denen yerden aldım içinde antivürüs çıktı google salalk sallak yerlere sokuyordu 0 ladım sıkıntı kalmadı karar senin bir sürü yer varReis ilk sistemim 0lama falan bilmiyorum en güvenilir neresi ordan almak istiyorum virüs falan uğraşamam
Kodu etkinlestirip format attınız yanihocam ben sağlam lisans denen yerden aldım içinde antivürüs çıktı google salalk sallak yerlere sokuyordu 0 ladım sıkıntı kalmadı karar senin bir sürü yer var
Ekran kartını taktı,driver yükledi,Windows 11 pro yükledi 300 TL aldıNe kadara yaptı
Program indirmiyorsunuz. Adamlar mail yahut SMS yoluyla key gönderiyor. Onu da Windows'a giriyorsunuz. Nasıl bir virüs sıkıntısı olabilir? Hayır, yok.Virüs falan sıkıntısı var mı hocam