Neler Yeni

Windows Fotoğraf Uygulaması Gitti Yardım

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Doğukan Barut
Arkadaşlar her zamanki gibi geldim açtım pc yi, güncelleme yapılıyor dedi yaptı kapattı açtı kendini. bayadır da fotoğraflarıma bakmıyorum geçeyim dedim girdim açılmıyor, fotoğraf uygulamsı yok gitmiş, varsayılan fotoğraf görüntüleyicisi hiç yok zaten kaybolmuş anlamadım. Yerine koyacak uygulama da yok. Lütfen yardımcı olun izlemediğim video kalmadı ama olmuyor

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Fotoğraf uygulaması nedir? Normal fotoğrafları açmaya çalışınca ne oluyor?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fotoğraf uygulaması nedir? Normal fotoğrafları açmaya çalışınca ne oluyor?
açılmıyor knk işte hani özellikler dersin ya da birlikte aç dersin en başta varsayılan uygulama Fotoğraflar yazar ya o yok fotolar açılmıyor

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
açılmıyor knk işte hani özellikler dersin ya da birlikte aç dersin en başta varsayılan uygulama Fotoğraflar yazar ya o yok fotolar açılmıyor
Microsoft Store'da ne durumda Fotoğraflar Uygulaması?

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
yükledim knk kabul etmiyor varsıyalanda çıkmıyor denedim olmadı

Fotoğraflar uygulamasını yeniden kaydetmeyi deneyin. Şu adımları gerçekleştirin:

1. Cortana veya Windows Search'ü kullanarak Windows PowerShell'i arayın.

2. Sonuçlardan Windows PowerShell'e sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı seçin.

3. Ardından aşağıdaki komutu yazın ve Enter tuşuna basın:

Get-AppxPackage -allusers Microsoft.Windows.Photos | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Komutun tamamlanmasına izin verin.

4. Windows PowerShell'i kapatın.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Doğukan Barut
Fotoğraflar uygulamasını yeniden kaydetmeyi deneyin. Şu adımları gerçekleştirin:

1. Cortana veya Windows Search'ü kullanarak Windows PowerShell'i arayın.

2. Sonuçlardan Windows PowerShell'e sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı seçin.

3. Ardından aşağıdaki komutu yazın ve Enter tuşuna basın:

Get-AppxPackage -allusers Microsoft.Windows.Photos | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Komutun tamamlanmasına izin verin.

4. Windows PowerShell'i kapatın.
knkm allah razı olsun senden gece gece vaktini ayırdın yardım ettin oldu valla çok teşekkür ederim :):)

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
knkm allah razı olsun senden gece gece vaktini ayırdın yardım ettin oldu valla çok teşekkür ederim :):)
Rica ederim hocam. Çözemediğin konuları ingilizce aratıp bulmaya çalışırsan daha çok sonuç çıkar, bunu öyle buldum:)

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Doğukan Barut
Rica ederim hocam. Çözemediğin konuları ingilizce aratıp bulmaya çalışırsan daha çok sonuç çıkar, bunu öyle buldum:)
knk noldu birden anlamadım valla ama tavsiyen için teşekkür ederim dostum :) hayırlı gecelerin olsun :)

Top Bottom