Merhaba, iyi akşamlar. Bilgisayarımdaki görselleri açamıyorum. Önizlemeleri gözüküyor ama çift tıkladığımda açılmıyor. Microsoft Store'dan silip yükledim Microsoft fotoğraflar uygulamasını ama direkt uygulaması da açılmıyor. Yardım edebilir misiniz?
Merhaba, iyi akşamlar. Sorununuz için şu adımları deneyebilirsiniz: Windows Ayarları > Uygulamalar > Uygulamalar ve Özellikler kısmından Microsoft Fotoğraflar uygulamasını bulun, gelişmiş seçenekler üzerinden sıfırlayın. Ardından bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse, PowerShell'de şu komutu çalıştırarak Fotoğraflar uygulamasını yeniden yükleyebilirsiniz:Merhaba, iyi akşamlar. Bilgisayarımdaki görselleri açamıyorum. Önizlemeleri gözüküyor ama çift tıkladığımda açılmıyor. Microsoft Store'dan silip yükledim Microsoft fotoğraflar uygulamasını ama direkt uygulaması da açılmıyor. Yardım edebilir misiniz?
Aynısnı ChatGPT'de söyledi hocam. DüzelmediMerhaba, iyi akşamlar. Sorununuz için şu adımları deneyebilirsiniz: Windows Ayarları > Uygulamalar > Uygulamalar ve Özellikler kısmından Microsoft Fotoğraflar uygulamasını bulun, gelişmiş seçenekler üzerinden sıfırlayın. Ardından bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse, PowerShell'de şu komutu çalıştırarak Fotoğraflar uygulamasını yeniden yükleyebilirsiniz:
Get-AppxPackage *photo* | Remove-AppxPackage; Add-AppxPackage -register "C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.Windows.Photos_*\AppxManifest.xml" -DisableDevelopmentMode
Resimler üzerinde sağ tıklayın birlikte aç office uygulaması yüklü ise office picture managerv veya benzeri bir program ile açmayi denediniz mi?Aynısnı ChatGPT'de söyledi hocam. Düzelmedi
Hocam ben direkt Microsoft'un kendi uygulaması ile açılmasını istiyorum. Diğerleri ile zaten açılıyor.Resimler üzerinde sağ tıklayın birlikte aç office uygulaması yüklü ise office picture managerv veya benzeri bir program ile açmayi denediniz mi?