R rexsamet 80+ Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 43 Reaksiyon skoru 13 22 Haziran 2025 #1 SECURE BOOS ACTIM VALORANTTA HATA ALDIGIM ICIN SONRASINDA BILGISAYARI ACINCA SSDYİ GÖRMÜYOR SANIRIM BU EKRAN GELIYO BIOSA GIRIP EXİT DEDİKTEN SONRA DÜZELİYOR YOK MU ÇÖZÜMÜ BUNUN
SECURE BOOS ACTIM VALORANTTA HATA ALDIGIM ICIN SONRASINDA BILGISAYARI ACINCA SSDYİ GÖRMÜYOR SANIRIM BU EKRAN GELIYO BIOSA GIRIP EXİT DEDİKTEN SONRA DÜZELİYOR YOK MU ÇÖZÜMÜ BUNUN
justice57 80+ Bronze Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 515 Reaksiyon skoru 118 22 Haziran 2025 #2 Biosu fabrika ayarlarina döndür bu ekrani otomatik geçmesi gerekiyor Son düzenleme: 22 Haziran 2025
R rexsamet 80+ Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 43 Reaksiyon skoru 13 23 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 justice57 yazmış: Biosu fabrika ayarlarina döndür bu ekrani otomatik geçmesi gerekiyor Devamı için tıklayın... secrute boos kapanır tekrar acarsam tekrar bu ekran gelir mi çünkü valo ve faceite giremiyorum secrute boos kapalı olunca
justice57 yazmış: Biosu fabrika ayarlarina döndür bu ekrani otomatik geçmesi gerekiyor Devamı için tıklayın... secrute boos kapanır tekrar acarsam tekrar bu ekran gelir mi çünkü valo ve faceite giremiyorum secrute boos kapalı olunca