Neler Yeni

Windows gezgin hata verdikten sonra pc açılmadı

Paking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Paking
İyi günler,
Bir kaç gün önce 17 GB lik bir dosyayı başka bir klasöre atmaya çalıştım. 1 saat falan sürdü. Görev yöneticisinden bakınca yanıt vermiyor diyordu. 30 dk falan bekledikten sonra Windows gezginini yeniden başlattım. Sonra pc ful siyah ekran oldu. Bu sefer düğmeden pc yi kapatıp yeniden açtım. Gayet normal bir şekilde açılırken parolayı yazdıktan sonra yükleniyor ekranında takıldı. Yaklaşık yarım saat bekledim ama hiç bir değişiklik olmadı. Yine kapa aç yaptım aynı paroladan sonra yükleniyor da kaldı. Bir daha kapadığım zaman daha açılmadı.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
İyi günler,
Bir kaç gün önce 17 GB lik bir dosyayı başka bir klasöre atmaya çalıştım. 1 saat falan sürdü. Görev yöneticisinden bakınca yanıt vermiyor diyordu. 30 dk falan bekledikten sonra Windows gezginini yeniden başlattım. Sonra pc ful siyah ekran oldu. Bu sefer düğmeden pc yi kapatıp yeniden açtım. Gayet normal bir şekilde açılırken parolayı yazdıktan sonra yükleniyor ekranında takıldı. Yaklaşık yarım saat bekledim ama hiç bir değişiklik olmadı. Yine kapa aç yaptım aynı paroladan sonra yükleniyor da kaldı. Bir daha kapadığım zaman daha açılmadı.
Diskte bir sorun olabilir mi acaba?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İyi günler,
Muhtemelen diskte sorun var.

Paking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Paking
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri