Neler Yeni

Windows güncellemesinden kaynaklı fare hızı sorunu

Torki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuz DOĞAN
Bu sorunu çözen kişiye Steam'den 50 dolarlık item hediye edeceğim. Windows güncellemesi ile oluşan fare hızı sorunu yaşıyorum. Bu sorun oyunlarda fare hızını, farenin dpi hissini 2 katına çıkarıyor ve buz üstünde kayma hissi veriyor. Yaşadığım sorun Windows'un hatalı veya farklı bir sürümün fare ayarına alışmam. Bu sorunu çözümünü eski windows sürümünü formatlayarak çözüyordum ama artık işe yaramıyor. Sorun fare ile alakalı veya bilgisayarla alakalı değil Windows'la alakalı. Bu durumu yaşan var mı? Sorunu anlayabilmeniz ve çözüme kavuşturabilmeniz için gerekli bilgiler:
Windows'un istediğim versiyonun da fare ayarlarım oyunlara göre;
windows işaretçi hızı 6, işaretçi hassasiyeti açık, mouse dpi 400 - 1000hz
Valorant fare hızı 0,872
CS GO/CS 2 fare hızı 2.5
Windows'un normal sürümünde her kez de olan normal hali benim alışmadığım;
Valorant fare hızı 0.48
CS GO/CS2 fare hızı 1.40
Sorun windows güncellemesinden olduğunu kanıtladım reddit ve benzeri yerlerde bu sorunu yaşayanlar var kaynak olarak buraya bırakıyorum:

Bu sorunu çözen kişiye Steam'den 50 dolarlık item hediye edeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek kaynaklar:

Son düzenleme:

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Bu sorunu çözen kişiye Steam'den 50 dolarlık item hediye edeceğim. Windows güncellemesi ile oluşan fare hızı sorunu yaşıyorum. Bu sorun oyunlarda fare hızını, farenin dpi hissini 2 katına çıkarıyor ve buz üstünde kayma hissi veriyor. Yaşadığım sorun Windows'un hatalı veya farklı bir sürümün fare ayarına alışmam. Bu sorunu çözümünü eski windows sürümünü formatlayarak çözüyordum ama artık işe yaramıyor. Sorun fare ile alakalı veya bilgisayarla alakalı değil Windows'la alakalı. Bu durumu yaşan var mı? Sorunu anlayabilmeniz ve çözüme kavuşturabilmeniz için gerekli bilgiler:
Windows'un istediğim versiyonun da fare ayarlarım oyunlara göre;
Valorant fare hızı 0,872
CS GO/CS 2 fare hızı 2.5
Windows'un normal sürümünde her kez de olan normal hali benim alışmadığım;
Valorant fare hızı 0.48
CS GO/CS2 fare hızı 1.40
Sorun windows güncellemesinden olduğunu kanıtladım reddit ve benzeri yerlerde bu sorunu yaşayanlar var kaynak olarak buraya bırakıyorum:

Bu sorunu çözen kişiye Steam'den 50 dolarlık item hediye edeceğim.

Ek kaynaklar:

Yazılımsal bir furum zaten bu olay hocam mouse için programlar vardı özel ayar vb adını unuttum size tavsiyem win 10 a geçmeniz yönünde ancak dediğim mouse programına bi bakın populer bi programdı

Torki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuz DOĞAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
windows 10 kullanıyorum ama bir güncelleme veya bir sürümüne o kadar alıştım ki fare hızı normalin 2 katına çıkıyor normal windows sürümün de ama benim 3 yıl boyunca aynı kullandığım iso dosyam orijinal kendi elimle indirdim 3 yıl önce Windows'un sitesinden onunla format atınca normale dönüyor dönmese de güncellemeleri yapınca dönüyordu şimdi komple gitti çözümü bulamıyorum insanlar da bulamamış başka PC'lerde de denedim aynı sorun bilgisayarımla alakalı değil :f fare hızı 2 katına çıkıyor ve buz üstünde kayıyormuş hissi veriyor çünkü alıştım o haline

faremle de alakası yok 5 - 6 farklı fare kullandım hepsi normal eski kullandığım hızın 2 katı sorun fare de değil sorun Windows'un alıştığım sürümünü bulamamam

Top Bottom