Dostum başlangıç türü kısmı bende seçilebilir değil. Aktif değil maalesefBu yöntem işe yaramıyor mu ?
Windows Update 0x80070422' Hatası ve Ãözümü (Resimli Anlatım)
Siz deÄerli makale okurlarımıza bu yazımızda 'Windows Update 0x80070422' hatasının çözümünü yazılı ve görsel olarak anlatacaÄız.teknodestek.com.tr
Disable diyor ama aktive etme ile ilgili bir şey göremedimHow to Disable Defender Antivirus & Firewall in Windows 10
This tutorial shows the way to completely disable Defender Security Center and all the Defender protection services (Antivirus, Firewall, Threat protection) inwww.wintips.org
bu sayfayı çevir tüm yöntemleri anlatmış reg editten açman lazım
0 olan yeri 1 yaparsan aktif olurDisable diyor ama aktive etme ile ilgili bir şey göremedim
Şimdi deneyeceğim. Buna ilaveten geliştirici modunu aktif etmeye çalışıyorum ama paket yüklenemedi diyor. Sebebi ne olabilir sizce? Normalde hiçbiri umrumda değil ama Forza Horizon 4 açılmıyor maalesef0 olan yeri 1 yaparsan aktif olur
Evet sürekli dosyalarımı sildiği için defender ve bunun gibilerinin alayını bir şekilde devre dışı bıraktım ama forza oyununu yüklemek için bunlara ihtiyacım var. Çok anlamsız olsada güvenlik duvarı çalışmıyor ancak diğer bütün defender vs aktif şekilde çalışıyor. Hizmetlerde elle ve oto kısmı var orası tamamen kapalı olmasa düzelticem ama bir türlü çözemedim.windows dosyalarınızda mı sıkıntı var acaba modlu bi isodan yeni format mı attınız windows 10 manager gibi bi programla hizmetleri güvenlik duvarını devre dışı mı bıraktınız uzmanı değilim ancak aklıma başkada bişey gelmedi tertemiz bi format sorunu temelden çözecektir