Hala çok şaşkınım.önemli değil canımın içi
Hala çok şaşkınım.önemli değil canımın içi
Gel istersen koklaşalımönemli değil canımın içi
dostum 240gb hı level kullanıyorum merak etme kronik arızası felan yok muhtemelen ben bozdum ssd yi çünki benim pc günde 10 defa restart atıyordu kendi kendine son zamanlarda disk hatası felan verdi ama sata kablosunu değiştirdim düzeldiSSD modeli nedir?
önemli değil işinize yaradıysa ne mutlu bana arada gelip up larsanız göremeyenlerede yardım olurÇok faydalı olmuş elinize sağlık
bayadır kullanıyorum bişey olmadı yabancı sitelerdede kimseye bişey olmamış yani bu %100 yük altına sokmuyoki alt tarafı windows boot ediliyorBilgisayar ilk çalıştığında işlemci aşırı ısınır ve sonrasında fanla birlikte soğumaya başlar. Bu söylediğim 1-2 saniyelik olay. Windowsun default ayarında fazla çekirdek kullanıp işlemci ilk çalıştığında aşırı ısıya maruz kalmasın diye çekirdek kullanımı sınırlandırılmış. Olayın mantığı bu. Karar sizin.
Tavsiye etmiyorum demedim zaten Olayın mantığını, neden işe yaradığını ve neden sınırlanma gereği hissedildiğini anlatıyorum. Parçalarınız sizin istediğiniz gibi kullanmakta özgürsünüz.bayadır kullanıyorum bişey olmadı yabancı sitelerdede kimseye bişey olmamış yani bu %100 yük altına sokmuyoki alt tarafı windows boot ediliyor
çekirdek dediğim yanlış yazmışım iş parçağı olucaktı sizde 6 çekirdek 12 iş parçağı var 12 yapabilirsinizBenim işlemci 3600x 6 Çekirdek ama orda en son 12 ve şimdi 12 mi yapım yoksa 6 mi
adamup up up.