Neler Yeni

Modding Windows Hızlı Açma Kesin Çözüm (REHBER)

jouly

80+ Bronze
SSD modeli nedir?
dostum 240gb hı level kullanıyorum merak etme kronik arızası felan yok muhtemelen ben bozdum ssd yi çünki benim pc günde 10 defa restart atıyordu kendi kendine son zamanlarda disk hatası felan verdi ama sata kablosunu değiştirdim düzeldi

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999
Çok faydalı olmuş elinize sağlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Hakan
Bilgisayar ilk çalıştığında işlemci aşırı ısınır ve sonrasında fanla birlikte soğumaya başlar. Bu söylediğim 1-2 saniyelik olay. Windowsun default ayarında fazla çekirdek kullanıp işlemci ilk çalıştığında aşırı ısıya maruz kalmasın diye çekirdek kullanımı sınırlandırılmış. Olayın mantığı bu. Karar sizin.

VitoScaletta

80+ Gold
Bilgisayar ilk çalıştığında işlemci aşırı ısınır ve sonrasında fanla birlikte soğumaya başlar. Bu söylediğim 1-2 saniyelik olay. Windowsun default ayarında fazla çekirdek kullanıp işlemci ilk çalıştığında aşırı ısıya maruz kalmasın diye çekirdek kullanımı sınırlandırılmış. Olayın mantığı bu. Karar sizin.
bayadır kullanıyorum bişey olmadı yabancı sitelerdede kimseye bişey olmamış yani bu %100 yük altına sokmuyoki alt tarafı windows boot ediliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Hakan
bayadır kullanıyorum bişey olmadı yabancı sitelerdede kimseye bişey olmamış yani bu %100 yük altına sokmuyoki alt tarafı windows boot ediliyor
Tavsiye etmiyorum demedim zaten :D Olayın mantığını, neden işe yaradığını ve neden sınırlanma gereği hissedildiğini anlatıyorum. Parçalarınız sizin istediğiniz gibi kullanmakta özgürsünüz.

Seloerdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Selahattin
Benim işlemci 3600x 6 Çekirdek ama orda en son 12 ve şimdi 12 mi yapım yoksa 6 mi

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999
up

Trexsons

80+ Silver