Teşekkürler peki güvenilir bir satıcı varmı?Hocam OEM key anakarta gömülür, o sisteme format atsanız da lisans silinmez.
Retail key ise her formatta yeniden girmeniz gerekir, avantajı ise diyelim PC değiştinizde bir başka PC'de de kullanabilmenizdir.
Ben Retail alıp key'i güvenli bir yere kaydediyorum kaybolmaması için. Sizin tercihiniz.
Değerlendireceğim fakat daha çok Retail Key'den yanayım.![]()
Wİndows 10 Pro Lisans, Windows 10 Pro Key, Windows 10 Lisans, Windows 10
Windows 10 Homeun sahip olduğu tüm özelliklere ek olarak iş amaçlı şifreleme, uzaktan oturum açma, sanal makineler oluşturma ve daha fazlası.Windows 10 Prowww.lisansbudur.com
Ben buradan alıyorum
Daha önce Saglamlisans, Softexen ve PTT Avm'deki Pinti Store mağazalarından alışveriş yaptım. 3'ünden yana da sorun yaşamadım. Office lisansında sıkıntı çıkınca hemen Whatsapp'tan ilgilendiler. Bu tür muhatap bulabileceğiniz bir yerden alırsanız sorun olmaz hiçTeşekkürler peki güvenilir bir satıcı varmı?
Geçen hafta epttavm den pintistore den aldım 10tl ye saniyesinde whatsapp a gönderdiler. Tavsiye ederimWindows deneme sürümünde şuan sizce OEM key mi yoksa Retail key mi almalıyım? Birde güvenilir bir site önerir misiniz?
Ptt awmden alacağım teşekkürler.Daha önce Saglamlisans, Softexen ve PTT Avm'deki Pinti Store mağazalarından alışveriş yaptım. 3'ünden yana da sorun yaşamadım. Office lisansında sıkıntı çıkınca hemen Whatsapp'tan ilgilendiler. Bu tür muhatap bulabileceğiniz bir yerden alırsanız sorun olmaz hiç
Geçen hafta epttavm den pintistore den aldım 10tl ye saniyesinde whatsapp a gönderdiler. Tavsiye ederim
link ata bilirmisiniz lutfenPtt awmden alacağım teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Retail keyin linkini atar mısınız?
Ptt awmden alacağım teşekkürler.
Windows kaç ve Home mu Pro mu?Ptt awmden alacağım teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Retail keyin linkini atar mısınız?
Standart ev kullanıcısı için Home yeterli oluyor hocam da benim aldığım zamanlar Pro'nun lisansı Home'dan ucuz olduğu için Pro almıştım.10 fakat home mu pro mu tercih etmeliyim bilmiyorum. Siz hangisini kullanıyorsunuz mesela.