Neler Yeni

Windows Key İçin Site Önerisi Verir Misiniz?

hihihiha

80+ Bronze
Windows deneme sürümünde şuan sizce OEM key mi yoksa Retail key mi almalıyım? Birde güvenilir bir site önerir misiniz?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hocam OEM key anakarta gömülür, o sisteme format atsanız da lisans silinmez.
Retail key ise her formatta yeniden girmeniz gerekir, avantajı ise diyelim PC değiştinizde bir başka PC'de de kullanabilmenizdir.

Ben Retail alıp key'i güvenli bir yere kaydediyorum kaybolmaması için. Sizin tercihiniz.

hihihiha

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam OEM key anakarta gömülür, o sisteme format atsanız da lisans silinmez.
Retail key ise her formatta yeniden girmeniz gerekir, avantajı ise diyelim PC değiştinizde bir başka PC'de de kullanabilmenizdir.

Ben Retail alıp key'i güvenli bir yere kaydediyorum kaybolmaması için. Sizin tercihiniz.
Teşekkürler peki güvenilir bir satıcı varmı?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,324
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Teşekkürler peki güvenilir bir satıcı varmı?
Daha önce Saglamlisans, Softexen ve PTT Avm'deki Pinti Store mağazalarından alışveriş yaptım. 3'ünden yana da sorun yaşamadım. Office lisansında sıkıntı çıkınca hemen Whatsapp'tan ilgilendiler. Bu tür muhatap bulabileceğiniz bir yerden alırsanız sorun olmaz hiç (y)

hihihiha

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce Saglamlisans, Softexen ve PTT Avm'deki Pinti Store mağazalarından alışveriş yaptım. 3'ünden yana da sorun yaşamadım. Office lisansında sıkıntı çıkınca hemen Whatsapp'tan ilgilendiler. Bu tür muhatap bulabileceğiniz bir yerden alırsanız sorun olmaz hiç (y)
Geçen hafta epttavm den pintistore den aldım 10tl ye saniyesinde whatsapp a gönderdiler. Tavsiye ederim
Ptt awmden alacağım teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Retail keyin linkini atar mısınız?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
10 fakat home mu pro mu tercih etmeliyim bilmiyorum. Siz hangisini kullanıyorsunuz mesela.
Standart ev kullanıcısı için Home yeterli oluyor hocam da benim aldığım zamanlar Pro'nun lisansı Home'dan ucuz olduğu için Pro almıştım.
En ucuz şu linki bulabildim. PTT'deki Pinti Store'la aynı yer zaten gelen mailde de pintipin yazıyordu:

Top Bottom