Neler Yeni

Windows keyimi nerden bulabilirim

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Windows 11 den win 10a geçtim formatla windows 11 de keye bakmıştım cmdye kod yazarak ama o kodu yazdığımda geçersiz diyor zamanında vatandan almıştım windows 10 key diye yüksek bir mepla vermiştim pcden anlamıyor iken
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yapabilirim bu durumda?

Son düzenleme:

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
C Ş
Aida64'ün ücretli sürümü gösteriyor.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
C Ş
Geriye dönük geçersiz olabilir. Windows 10 keyi 11 için kullanılabiliyor ama tam tersi olmayabilir.

java

80+ Bronze
Geriye dönük geçersiz olabilir. Windows 10 keyi 11 için kullanılabiliyor ama tam tersi olmayabilir.
Aslında oluyor diye biliyorum ama keyin özelliği olmayabilir. 2. kere etkinleştirmeyen keyler var eğer 15tlye falan aldıysanız.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
C Ş
Aldığınız key Windows 10 keyi ise ilk aldığınız sürümdeki Windows 10 sürümü için geçerli olur. Yani Windows 10 Home, Windows 10 Single Language veya Windows 10 Pro olmasına göre değişir. Windows 10 Pro yükleyip Windows 10 Home keyi kullanıyorsan geçerli olmaz.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Lisans anahtarını bir kere girdikten sonra anakarta gömülür. Windows 10'a dönseniz de otomatik etkinleşir, Windows 11'e geçseniz de otomatik etkinleşir. Yeter ki doğru sürüme dönün. Örneğin, girili lisansınız Home Single Language içinse Pro sürüm kurmayın. Etkinleşmez.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lisans anahtarını bir kere girdikten sonra anakarta gömülür. Windows 10'a dönseniz de otomatik etkinleşir, Windows 11'e geçseniz de otomatik etkinleşir. Yeter ki doğru sürüme dönün. Örneğin, girili lisansınız Home Single Language içinse Pro sürüm kurmayın. Etkinleşmez.
Sanırım pro kurduğum için oldu bu biraz iş geçikti ama halen anakartımda gömülü olduğunu nerden anlarım windows 10 home kursam mesela net olur mu? Sanırım windows 10 pro keyi alıcağım sizce ucuz olarak nerden alabilirim?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Sanırım windows 10 pro keyi alıcağım sizce ucuz olarak nerden alabilirim?
Zaten halihazırda lisansınız var, niye bir daha alasınız? Pro kurduğunuz için olduysa tekrar format atıp doğru sürüme geri dönün.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Zaten halihazırda lisansınız var, niye bir daha alasınız? Pro kurduğunuz için olduysa tekrar format atıp doğru sürüme geri dönün.
Simdi atiyordum format windows kac kurmayi seçme panelinden önce lisans girin yeri var oraya giriyom lisans yok diyo bunu windiws home seçtikten sonrami girebilicem

Simdi atiyordum format windows kac kurmayi seçme panelinden önce lisans girin yeri var oraya giriyom lisans yok diyo bunu windiws home seçtikten sonrami girebilicem
hocam bende de öyle dior home SL ise SL seçin değilse de sürümünüzü seçin lisans yazmadan devam edin kurulunca etkinleşiyor

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
hocam bende de öyle dior home SL ise SL seçin değilse de sürümünüzü seçin lisans yazmadan devam edin kurulunca etkinleşiyor
Teşekkür ederim 2 veya 3 yıl olduğu hangi lisans di hatırlamıyorum galiba windows 10 homeydi tekrardan yanlış kurmama dileğiyle 😀

Home single değildir demi yani bunu satmamıştır vatan

Teşekkür ederim 2 veya 3 yıl olduğu hangi lisans di hatırlamıyorum galiba windows 10 homeydi tekrardan yanlış kurmama dileğiyle 😀

Home single değildir demi yani bunu satmamıştır vatan
satmış olabilir olmadı yeniden kurarınız hdd değilse hızlı zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,939
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio