Neler Yeni

Windows Kilitlenme Sorunu

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Dostlar yeni Win10'a geçtim win8.1 kullanıyordum. Böyle sorun başıma gelmemişti. Ta ki dün geceye kadar. Sanırım 3. kuruşum ve hala düzelmiş değil böyle kilitlendi neredeyse yarım saat oldu. Win8.1 e geçerken de böyke olmuştu ama saniyeler içinde düzelmişti. Ne yapıcam, lütfen
20210101_172201.jpg
yardım edin

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Dostlar yeni Win10'a geçtim win8.1 kullanıyordum. Böyle sorun başıma gelmemişti. Ta ki dün geceye kadar. Sanırım 3. kuruşum ve hala düzelmiş değil böyle kilitlendi neredeyse yarım saat oldu. Win8.1 e geçerken de böyke olmuştu ama saniyeler içinde düzelmişti. Ne yapıcam, lütfenAlıntıyı görüntüle yardım edin
donup kalıyor deme restart atarak düzeliyor mu bu sorun
Mesaj otomatik birleştirildi:

restart atarak düzelen bir sorunsa hdd kaynaklı bende aynı sorunu yasadım ama windows 10 'da değil

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

restart atarak düzelen bir sorunsa HDD kaynaklı bende aynı sorunu yasadım ama windows 10 'da değil
Sanırım düzelttim hocam restaratt atsam da bi çareydi. Sürücü ile alakalıymış ekran kartının dahilği ve harici olmak üzere iki ekran kartı vardı ikisinde de Windows Görüntü Bağdaştırıcı yazııyordu DDU ile sildim şimdi dahaiyi ama tekrar yüklemeye korkuyorum, dahili olan HD4000 geldi de hariciyi yüklemeye korkuyorum önceden hep onun sürücüsünü yüklerkne bilgisayara donuyordu yine aynı kilitleniyodu bilmiyorum napıcamı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,548
Üyeler
166,777
Son üye
Fatihhgonull16
Top Bottom