Neler Yeni

Windows klavye kısayol ayarları bozuldu

luppo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Gündoğdu
Arkadaşlar merhaba, 2-3 gündür uğraştığım fakat çözümünü bulamadığım bir konu var. Spotify'dan müzik açıyorum ve alt+taba a geçiyorum fakat "s" tuşuna bastığım an müzik kapanıyor "X" tuşuna basınca da geri açılıyor. Şu an bu konuyu yazarken de boşluk tuşuna basıyorum fakat ekran aşağı kayıyor anlayacağınız klavye ayarlarım bir şekilde bozulmuş galiba. Bunu nasıl çözebilirim?

luppo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal klavyen bozulmasın ?
Ekran klavyesi ile bir dene.
Ekran klavyesi ile "S" bastigim zaman herhangi bir muzik durmasi soz konusu olmuyor fakat hocam kendi klavyem bozulsa bu nasi bi bozulma olabilir, "S" basınca neden muzik dursun anlamadim. Oyun oynarken "w,a,s,d" kullanırken cok sikinti oluyor. Aygit yoneticisinden butun klavyeleri kaldirmayi denedim sonra tekrardan cikar tak yaptım fakat hicbir duzelme yok

DogancanYr

80+ Bronze
Ekran klavyesi ile "S" bastigim zaman herhangi bir muzik durmasi soz konusu olmuyor fakat hocam kendi klavyem bozulsa bu nasi bi bozulma olabilir, "S" basınca neden muzik dursun anlamadim. Oyun oynarken "w,a,s,d" kullanırken cok sikinti oluyor. Aygit yoneticisinden butun klavyeleri kaldirmayi denedim sonra tekrardan cikar tak yaptım fakat hicbir duzelme yok
Sıvı kaçtığı için başka tuşlara basıyor ve kısayol çalışıyordur.

luppo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıvı kaçtığı için başka tuşlara basıyor ve kısayol çalışıyordur.
Hocam dediğiniz mantıklı geldi ve online klavye testi yaptım, "S" tuşuna bastığımda resimdeki gibi iki tuşa basmışım gibi görünüyor ve yanında "MediaStop" yazıyor.

https://hizliresim.com/s3de2bh (Siteye resim yüklenmiyordu bende buradan attım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,161
Üyeler
164,624
Son üye
ouzkn7
Top Bottom