Laptobun Intel mi?Lenovo IdeaPad 3 laptop aldım az önce geldi. Windows kurma ekranına geldim SSD gözükmüyor.
usb üzerinden yazıyorsun galiba rufus yazarken kesilmiş olabilir diye düşünüyorum , eksiksiz yazdığından emin miyiz ?Lenovo IdeaPad 3 laptop aldım az önce geldi. Windows kurma ekranına geldim SSD gözükmüyor.
Ve biosdan kontrol edebilir misin ?usb üzerinden yazıyorsun galiba rufus yazarken kesilmiş olabilir diye düşünüyorum , eksiksiz yazdığından emin miyiz ?
bios giremiyorsun derken? ne ekranına gidiyor biosa girmiyorsaBios giremiyorum neden olduğunu anlamadim
Direkt PC açılır açılmaz Lenovo ekranı geliyor Windows kurma ekranına atıyorbios giremiyorsun derken? ne ekranına gidiyor biosa girmiyorsa
evetLaptobun Intel mi?
Laptobun tam model adını söyler misin? VMD sürücüsünü yükleyeceksin.Windows kuracağım flash ile birlikte de çıkarınca da giremiyorum biosa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direkt PC açılır açılmaz Lenovo ekranı geliyor Windows kurma ekranına atıyor
evet
Laptobun tam model adını söyler misin? VMD sürücüsünü yükleyeceksin.
Intel vmd sürücüsü indirin .inf olarak ve usbye atın ve kurulum ekranından sürücüyü yükleyin. İnşaALLAH sorununuz çözülecektir.Windows kuracağım flash ile birlikte de çıkarınca da giremiyorum biosa
Direkt PC açılır açılmaz Lenovo ekranı geliyor Windows kurma ekranına atıyor
evet
Kurulum usb sinde sadece Windows var ekstra olarak onun içine mi yukleyeyimIntel vmd sürücüsü indirin .inf olarak ve usbye atın ve kurulum ekranından sürücüyü yükleyin. İnşaALLAH sorununuz çözülecektir.
https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/50l304af2nn2bfc0.exe buradan bu sürücüyü indir. Sonra Extract Only yazana basın. Sonra C diskinde Drivers bölümüne çıkarmış olacak. Oradan 18.7.6.1011VMD dosyasını at belleğin içine ondan sonra bu format ekranında Sürücü Yükle deyip bu 18.7.6.1011VMD dosyasını seçip kur.Lenovo IP3 82K101FQTX Intel Core i5-11320H 16GB RAM 256GB SSD + 1TB SSD 4GB RTX3050Ti 15.6" FreeDOS Dizüstü Bilgisayar | En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği
IPS, 2x RAM, RTX3050Ti 4GB 90W, 1x M.2 SSD, 1x 2.5" SSD, 1x USB-C 3.2 Gen 1, 2x USB 3.2 Gen 1, 1x HDMI 2.0, 1x RJ-45, 1x Headphone / microphone combo jack, 45Wh, 2.25kgwww.garajonline.com.tr
Onun içine atabilirsin.Kurulum usb sinde sadece Windows var ekstra olarak onun içine mi yukleyeyim
Intel vmd sürücüsü indirin .inf olarak ve usbye atın ve kurulum ekranından sürücüyü yükleyin. İnşaALLAH sorununuz çö
https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/50l304af2nn2bfc0.exe buradan bu sürücüyü indir. Sonra Extract Only yazana basın. Sonra C diskinde Drivers bölümüne çıkarmış olacak. Oradan 18.7.6.1011VMD dosyasını at belleğin içine ondan sonra bu format ekranında Sürücü Yükle deyip bu 18.7.6.1011VMD dosyasını seçip kur.
Onun içine atabilirsin.