Neler Yeni

Windows kurulu bir toplama bilgisayara sonradan hdd takmak

Yiit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yiğit Keskin
Merhabalar. Geçen günlerde donanım arşivi'nin yeni çıkarmış olduğu Da-Sistem 2 yi satın aldım fakat aklıma bir soru takıldı. Bilgisayar Windows deneme sürümü ile gelecek ve bilgisayarda 500 gb bir m2 ssd var fakat ben bilgisayarıma 500gb hdd daha eklemek istiyorum. Bu durumda Windows kurulu bir bilgisayara hdd yi taktığımda kullanabilirmiyim yoksa bilgisayara format atıp tekrardan Windows kurmam mı gerek hdd yi depolama alanı olarak kullanabilmek için?

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Kullanabilirsin

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Merhabalar. Geçen günlerde donanım arşivi'nin yeni çıkarmış olduğu Da-Sistem 2 yi satın aldım fakat aklıma bir soru takıldı. Bilgisayar Windows deneme sürümü ile gelecek ve bilgisayarda 500 gb bir m2 SSD var fakat ben bilgisayarıma 500gb HDD daha eklemek istiyorum. Bu durumda Windows kurulu bir bilgisayara HDD yi taktığımda kullanabilirmiyim yoksa bilgisayara format atıp tekrardan Windows kurmam mı gerek HDD yi depolama alanı olarak kullanabilmek için?
Kullanırsın

• Beğen
Reaksiyonlar: Yiit

AliSargn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ali sargın
Kullanırsın hocam. Yüzde 80 HDD yi takınca gözükmez.aygıt yöneticisine gidip depolamadan taktığın HDD yi seçip onu kurmalısın

• Beğen
Reaksiyonlar: Yiit
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,375
Üyeler
162,968
Son üye
B2Kreal
Top Bottom