Neler Yeni

Windows kurulumu flash'a nasıl yapılır?

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Ben yeni bir bilgisayar topladım. Bunun için windows kurucam, boş bir flashım var nasıl yapacağımı bilmiyorum bir kaç video izledim fakat bazıları iso olarak yapıyor bazıları direk flasha yazdırıyor. Hangisi en kolay olur ben direk yükleyip yapmak istiyorum.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    56.1 KB · Hit: 38
En İyi Cevap
7
Ben yeni bir bilgisayar topladım. Bunun için windows kurucam, boş bir flashım var nasıl yapacağımı bilmiyorum bir kaç video izledim fakat bazıları iso olarak yapıyor bazıları direk flasha yazdırıyor. Hangisi en kolay olur ben direk yükleyip yapmak istiyorum.
O attığınız fotodan USB Flash sürücüsünü seçin.

DaffyGraphic

80+ Silver
ilk

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En İyi Cevap
7
Şimdi bunu seçersem işlemi bitirdiğimde yeni pc ye takıcam flashı sonra önüme direk Windows yükleme ekranı gelicek dimi Bios falan uğraşmam gerekli mi?
Bilgisayarın markasına göre açılışta bir tuşa basarak boot ekranını açmanız oradan başında UEFI yazan USB belleği seçmeniz lazım. Bilgisayarın marka ve modeli nedir?

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Tamam aynı anakarta sahibiz. :) Bilgisayar kapalı iken USB belleği tak, sonra açma tuşuna bas ve art arda F12 tuşuna bas karşına boot ekranı gelecek oradan başında UEFI yazan USB belleğini seçip enter tuşuna bas kurulum başlayacak.
En kötü yaparken senle bir yerden irtibata geçebilir miyiz gösterirsin müsait olursan falan anakartı gönderdim bios update için garantiyede 4300GE'li sistem topladım.

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Sesli olarak irtibata geçemeyiz maalesef. Discord üzerinden yazarak yardım edebilirim maks.
Oda olur farketmez, son olarak bir soru daha sormak istiyorum. Flashıma herhangi bir işlem yapmam gereklimi 16gb bir flashı boşaltıcam tamamen sonra takıp yapacağım dimi hiç bir şey yapmadan?

En İyi Cevap
7
Oda olur farketmez, son olarak bir soru daha sormak istiyorum. Flashıma herhangi bir işlem yapmam gereklimi 16gb bir flashı boşaltıcam tamamen sonra takıp yapacağım dimi hiç bir şey yapmadan?
Önce USB'de önemli verileriniz varsa yedekleyin, sonra o attığınız fotoğrafta ki ekranda USB Flash sürücüsünü seçin ve otomatik Windows'u indirip USB'yi biçimlendirip yazacaktır. Sonra kurulumu bilgisayara yaptıktan sonra USB'yi Windows'dan biçimlendirip kullanmaya devam edebilirsiniz.

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Önce USB'de önemli verileriniz varsa yedekleyin, sonra o attığınız fotoğrafta ki ekranda USB Flash sürücüsünü seçin ve otomatik Windows'u indirip USB'yi biçimlendirip yazacaktır. Sonra kurulumu bilgisayara yaptıktan sonra USB'yi Windows'dan biçimlendirip kullanmaya devam edebilirsiniz.
Tamam çok teşekkür ederim, discord isminizi bırakırsanız sevinirim çok sağ olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,699
Üyeler
164,552
Son üye
nakliyeciyizailecek