- Bütçe
- 100000
Merhaba arkadaşlar .
Yeni sıfır parçalarla topladığım sistemim şu şekilde
Asus rog X870e gaming wifi anakart
9800x3d işlemci
Asus rog rtx 3090
T700 circual m2 ssd 5.0
Asus rog thor 1200w
6400mhz trident z c32
Sistem biosunu ilk olarak güncelledim manuel olarak xmp de açtım , fakat iş windows kurmaya gelince disk aranıyor kısmına gelince sistem donuyor ve hiçbirşekilde düzelmiyor reset atınca yine aynı yere kadar sorunsuz geliyor tekrar aynı yerde donuyor . İlk denememde windows kurulmuştu fakat windows hoşgeldiniz yazısında donmuştu ve reset atıp en baştan başlamıştım.
Şunları denedim ;
Farklı ramlerle denedim aynı şey oldu ,
Farklı ssd ile denedim aynısı oldu
Bios pili çıkardım yine düzelmedi
Komple elektieik kestim 1 saat bekledim yine düzelmedi
Tek slot ram denedim yine düzelmedi .
Farklı usb ile windows kurdum yine aynı yerde dondu. Sizce sorun ne olabilir işlemcimde herhangi bir sorun olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Yeni sıfır parçalarla topladığım sistemim şu şekilde
Asus rog X870e gaming wifi anakart
9800x3d işlemci
Asus rog rtx 3090
T700 circual m2 ssd 5.0
Asus rog thor 1200w
6400mhz trident z c32
Sistem biosunu ilk olarak güncelledim manuel olarak xmp de açtım , fakat iş windows kurmaya gelince disk aranıyor kısmına gelince sistem donuyor ve hiçbirşekilde düzelmiyor reset atınca yine aynı yere kadar sorunsuz geliyor tekrar aynı yerde donuyor . İlk denememde windows kurulmuştu fakat windows hoşgeldiniz yazısında donmuştu ve reset atıp en baştan başlamıştım.
Şunları denedim ;
Farklı ramlerle denedim aynı şey oldu ,
Farklı ssd ile denedim aynısı oldu
Bios pili çıkardım yine düzelmedi
Komple elektieik kestim 1 saat bekledim yine düzelmedi
Tek slot ram denedim yine düzelmedi .
Farklı usb ile windows kurdum yine aynı yerde dondu. Sizce sorun ne olabilir işlemcimde herhangi bir sorun olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim