Windows lisansı doluyor

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,037
1626342030028.png

Forumdaki windows etkinleştirmeyi 2021 başı yapmıştım ama şimdi art arda 2 kez bu bildirim geliyor ayarlara gittiğimde normal ekran çıkıyor
1626342226118.png

Bu hep böyle çıkarmı format atmak istemiyorum 5 gündür indirmeye çalıştığım forza var

Arkadaşım da bu şekilde yaptı ona da bildirim gelmiş süresi doluyor diye, benim kullanalı 2 ay oldu daha gelmedi bildirim.

Belirli bir süre lisanslıyor sadece. OEM key almanızı tavsiye ederim.

Alıntıyı görüntüle
Forumdaki windows etkinleştirmeyi 2021 başı yapmıştım ama şimdi art arda 2 kez bu bildirim geliyor ayarlara gittiğimde normal ekran çıkıyor
Alıntıyı görüntüle
Bu hep böyle çıkarmı format atmak istemiyorum 5 gündür indirmeye çalıştığım forza var
Oem key en iyisi 3 yıldır kullanıyorum 2-3 aydır win 10 a geçdim burdada kullanıyorum sorunsuz

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Büyük ihtimal seninki deneme sürümüdür Windows 10 u satın alman lazım (OEM de olmayabilir OEM alman lazım)

Büyük ihtimal seninki deneme sürümüdür Windows 10 u satın alman lazım (OEM de olmayabilir OEM alman lazım)
2021 başından beri kullanıyorum denemeden daha fazla

cmdden yaptıysan veya uygulamadan crack yaptıysan o yüzdendir görünen o ki yapmışsın

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,173
Üyeler
193,283
Son üye
AlvaysMvP
Geri