Neler Yeni

Çözüldü✓ Windows mu mac mi? Alırsam Pişman olur muyum

Lafarge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yakup Dinler
Merhaba yakın zamanda kodlama öğrenmek ve oyun oynamak için diz üstü bir bilgisayar alması için babamı ikna etmeye çalışıyordum kuzenim yazılımcı mac kullanıyor ve babama mac de oyun oynanmadığını söylemiş babam da bunu duyunca mac alırım dedi ama ben çok kararsızım illa ki oyun da oynarım ama mac alırsam oynayamayacağım sizce alırsam pişman olurmuyum?

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
Mac Almayın Oyun Oynayacksan

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,873
İsim
yusuf ecer
Mac almayı mantıklı bulmuyorum pek, çok ihtiyaç varsa hackintosh daha mantıklı.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Merhaba yakın zamanda kodlama öğrenmek ve oyun oynamak için diz üstü bir bilgisayar alması için babamı ikna etmeye çalışıyordum kuzenim yazılımcı mac kullanıyor ve babama mac de oyun oynanmadığını söylemiş babam da bunu duyunca mac alırım dedi ama ben çok kararsızım illa ki oyun da oynarım ama mac alırsam oynayamayacağım sizce alırsam pişman olurmuyum?
Oyun dediğin hangi oyunlar mesela ?

halitxct

80+ Silver
Macde oyun oynarsın ama oynayacağın oyunlar kısıtlı ve düşük fpsde oynarsin oynadiklarinida

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
Ya asıl amacım kodlama yazılım ama oyun da oynamak istiyorum babamı nasıl ikna edeceğim o konuda kararsızım :/
bütçe ne kadar bütçeye göre mac daha mantıklı olabilir

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Valo, fivem vb
Mesaj otomatik birleştirildi:

20-23
Valorant mac de oynanmıyor diye biliyorum ekstra bişiler yükleyip oynanıyor herhalde o da sağlıklı olmaz. Fivem de windows da bile sorun yarata biliyor, mac de daha fazla sorun yaratır oynatıyorsa o da tabi.

Helixo

80+ Bronze
windows net

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Oyun oynamak isteyen birisi mac alırsa üzülmeme gibi bir şansı yok çünkü mac' in amacı tamamen iş odaklı.

Lafarge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yakup Dinler
macte valorant ve fivem oynayamazsın.
Ya biliyorum zaten aslında windows almak istiyorum ama babamı nasıl ikna edeceğim hakkında fikrim yok :/ mac de oyun oynanmadığını öğrendiği için mac almak istiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,868
Üyeler
160,895
Son üye
choicemite54899
Top Bottom