Youtubeden video izle direk Windows 11 kurulum yaz çıkanlardan birini izleBu konularda beni bilgilendirebilecek varmı
Windows usb ye nasil aktarilir illaki internet kafelerdenmi almak zorundayim windowslu bir cihazdan usb ye aktarip onu kasaya takip windoesu yukleyebilirmiyim ?
Windows yüklü cihaza usbyi takıp usbye Windowsu yazdırabilirsin internet kafede yazdırman zorunlu değil.Bu konularda beni bilgilendirebilecek varmı
Windows usb ye nasil aktarilir illaki internet kafelerdenmi almak zorundayim windowslu bir cihazdan usb ye aktarip onu kasaya takip windoesu yukleyebilirmiyim ?
Bu konularda beni bilgilendirebilecek varmı
Anlatıyor ya işte hocam en az 8 GB flash al videodakini uygula yaparsın.Aga windows 10 lu usb yi nasil elde edicem sorum o
Knk ben hazir kasa aldim suan ekrani da ileride alicaz onun icin suan kac bit oldugunu bilmiyorum nasil bakabilirimAnlatıyor ya işte hocam en az 8 GB flash al videodakini uygula yaparsın.
64 bittir hocam o merak etme.Knk ben hazir kasa aldim suan ekrani da ileride alicaz onun icin suan kac bit oldugunu bilmiyorum nasil bakabilirim
Ne gibi hocamHocam sorun yasiyorum windowsu yukleme asamasinda yardimcu olurmusunuz