Neler Yeni

Windows nasıl kurulur?

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Arkadaşlar bu sistemi alacağım
Fakat bu Windows kurma ile ilgili baya video izledim fakat kafam karıştı.
Nasıl kurabilirim? Kafamın karışmasını sebebi technopatın 2 yıl önceki videosunda Rami 3000hz e çekiyordu ondan sonra direk kuruyordu. 2 hafta önceki videosunda ise daha değişik şeyler yapıyordu. Hangisini uygulamalıyım? Veya önerdiginiz bir video veyahut nasıl yapıldığına ilgili bir bilginiz varsa söyler misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mustafa Emre TÖK
ram frekansını vs daha sonra da yapabilirsin bi bilgisayardan windowsun iso dosyasını indirip rüfus programıyla en az 8 gblık bir flaşa yazdırman gerekiyor.
daha sonrası bilgisayara flaşa atıp biosun ana menüsünde boot etmen için flash diskin gözükecektir. ona basıp devam edeceksin.

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
Youtube'da birçok video var.Onları izleyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mustafa Emre TÖK
burada rüfus kullanımını anlatıyor

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Direkt Windows'un kendi sitesinden USB belleğine indirebilirsin.Ram ayarlarını sonra yaparsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mustafa Emre TÖK
sistemi aldığında zaten windowsu kurmuş ancak etkinleştirilmemiş şekilde gönderirler sanırım

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RAM frekansını vs daha sonra da yapabilirsin bi bilgisayardan windowsun iso dosyasını indirip rüfus programıyla en az 8 gblık bir flaşa yazdırman gerekiyor.
daha sonrası bilgisayara flaşa atıp biosun ana menüsünde boot etmen için flash diskin gözükecektir. ona basıp devam edeceksin.
Hocam zaten hazırladım usbyi filan fakat bı tam konusu aklıma takılmıştı birde farklı bioslar gördüm de bu anakartla nasıl flashı sececigimi bilmiyorum nasıl seçerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mustafa Emre TÖK
Hocam zaten hazırladım usbyi filan fakat bı tam konusu aklıma takılmıştı birde farklı bioslar gördüm de bu anakartla nasıl flashı sececigimi bilmiyorum nasıl seçerim
anakartın modeli ile internette araştırma yapabilirsin. yada sistemi alacaksan bu windows buna kurulacak sistemi aldığında biosa girip fotoğraf atarak yeni konu veya bu konuyu hortlatabilirsin elimizde resim olduğunda daha detaylı kesin cevaplar verebiliriz.

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartın modeli ile internette araştırma yapabilirsin. yada sistemi alacaksan bu windows buna kurulacak sistemi aldığında biosa girip fotoğraf atarak yeni konu veya bu konuyu hortlatabilirsin elimizde resim olduğunda daha detaylı kesin cevaplar verebiliriz.
Hocam gamegarajın müşteri hizmetlerini çok ovuyorlar. Yapım esnasında Onları arasam yardımcı olurlar mı bios kısmında

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mustafa Emre TÖK
sormak lazım bilmiyorum o konuda bir şey

Top Bottom