Niye bu kadar ucuz burada?ios üzerinden bu şekilde baya ucuza geliyor. Papara nays falan ile daha ucuza gelir.
Alıntıyı görüntüle
o ne reisMicrosoft activation scrips.
nerden alıyoruz bulamadım daios üzerinden bu şekilde baya ucuza geliyor. Papara nays falan ile daha ucuza gelir.
Alıntıyı görüntüle
vardır muhtemelen de nasıl kullanacağımı bilmiyomGenelde üniversiteler anlaşmalı oluyor office365 ücretsiz kullanabiliyorsun. Üniversitende böyle bir şey yok mu?
Genelde üniversiteler anlaşmalı oluyor office365 ücretsiz kullanabiliyorsun. Üniversitende böyle bir şey yok mu?
Apple cihaz üzerinden onedrive'ı indir sonra üyelik al.nerden alıyoruz bulamadım da
okulun sana vermiştir okul adresinle girebilirsin.üniversite öğrencisiyim webten kullanmak istemiyorum uygulamadan kullanmak istiyorum
en ucuz nasıl yaparım
o var da uygulamayı açınca webe atıyorokulun sana vermiştir okul adresinle girebilirsin.
sallıyorum 123456789@ofis365.üni.edu.tr gibi nasıl yapabileceğin hakkında üni sayfasında obisde falan bir duyuru vardır
Bro üni epostanla giriş yap zaten verir ücretsiz üüyelik premium dan 1 tık az özellik var ama çok bir fark yok.
üyelik alma kısmını göremedimApple cihaz üzerinden onedrive'ı indir sonra üyelik al.
İlk çıkan siteye gir.o ne reis
Mesaj otomatik birleştirildi:
nerden alıyoruz bulamadım da