DarkKinght67
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 128
BU ŞEKİLDE BİR ÇOK HATAALIYORUM BUNLARI TEMİLEMENİN BİR YOLU YOKMU ?
Hata veriyor sistem çok iyi olmasına rağmen pc kitleniyor FPS 1 e kadar iniyor uzun sürece , Windows tam stabil çalışmıyor, daha yeni orjinal Windows 11 yükledim lisanslı orjinalOlay günlüğü %100 mükemmel olmaz. Her zaman hatalı bildirim verebilir. Önemli olan senin işini halledemeyeceğin bir hatanın çıkması ve o zaman olay günlüğüne bakmandır. İşlerin sorunsuz çalışıyorsa (oyun oynamak, oyun/program kurmak/yürütmek, silmek, render, ... gibi diğer her şey) elleme kalsın.
Hatasız bilgisayar olmaz, hatasıyla sev.![]()
Klasik bir cevap olacak ama sürücülerin güncelliği, windows güncellemeleri falan tamam mıdır?Hata veriyor sistem çok iyi olmasına rağmen pc kitleniyor FPS 1 e kadar iniyor uzun sürece , Windows tam stabil çalışmıyor, daha yeni orjinal Windows 11 yükledim lisanslı orjinal
her şey güncel bios bile , kendi sitelerinden indirdim eksiksizKlasik bir cevap olacak ama sürücülerin güncelliği, windows güncellemeleri falan tamam mıdır?
Temiz format ile w10'a dön. Dene. Yine aynı sorun olursa donanımsal sorunlara yönelirsin.Hata veriyor sistem çok iyi olmasına rağmen pc kitleniyor FPS 1 e kadar iniyor uzun sürece , Windows tam stabil çalışmıyor, daha yeni orjinal Windows 11 yükledim lisanslı orjinal
Windows 11 bazı donanımlara hala tam oturmamış olabilir. Arkadaşın dediği gibi windows 10 kurup dene bir de.Hata veriyor sistem çok iyi olmasına rağmen pc kitleniyor FPS 1 e kadar iniyor uzun sürece , Windows tam stabil çalışmıyor, daha yeni orjinal Windows 11 yükledim lisanslı orjinal
Windows 11 kullanıyordum daha önce hiç sorun yaşamadım aynı iso yu aynı şekilde yükledim format attım anakartı yükselttiğim için temiz kurulum olsun diye pubg girdim pc kitlendi görev yöneticisini bile açamıyorum okadar yavaş oluyor bazen xmp ile falan alakalı desem yine aynı ayarlarTemiz format ile w10'a dön. Dene. Yine aynı sorun olursa donanımsal sorunlara yönelirsin.