Neler Yeni

Wİndows PC ye MacOS Kurulum

TenBead21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuğra Tosun
Arkadaş ilk önce merhaba. Arkadaşlar gündelik olarak ders ve oyun oynadığım kasama MacOS Big Sure yüklemek istiyorum YouTubede videolar var ama ben pek anlayamadım ve sistemim Uyar mı bilmiyorum
PC Özellikleri
Msi H110m gaming anakart
8gb ram
gtx 1050ti
İ5 7500
İnternernete arattım ama bir sonuç bulamadım genel videolar var bende buradan yardım almak istedim

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Ne gerek var ki?

kingdaina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Uzay Kıraç
Merhaba, uyumlulukta en önemli 2 unsur cpu ve gpu. CPU için bir sıkıntır bulunmuyor fakat nvidia ekran kartlarınin birçoğu için destek bulunmuyor, Big Sur versiyonu ise hiçbirini desteklemiyor. Fakat işlemcinizde bulunan Intel HD 630 destekleniyor. Fakat hackintosh kurmak hayli zahmetli bir olay. Bunu becerebilmek için bootloader dediğimiz ve kurulumda yardımcı olan programlar var(Opencore, Clover vb). Ben şahsen opencore'u öneriyorum. Eğer ingilizceniz varsa şu rehberi takip ederek kurulum aşamalarını tamamlayabilirsiniz: Opencore Guide

Dediğim gibi uğraştırıcı bir tarafı var uzun süre araştırarak sonuca ulaşabilirsiniz. Benim tavsiyem, verdiğim rehberi okuyup mantığını anladıktan sonra ilk önce internette sizin sisteminiz için halihazırda hazırlanmış dosya olup olmadığına bakmak. Efi dosyası olarak aratabilirsiniz bu tür aramalar için. Eğer bulamazsanız bu rehberi baştan sona ayrıntılı takip ederek uygulamalısınız. Kolay gelsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,058,080
Üyeler
168,080
Son üye
Samil13