pop os kurdum ama bi türlü silemiyorum. usbye telefondan os kuruyorum. pop osu da o sekilde kurmustum ama nedense simdi olmadi. zar zor windows kurma ekranını açtım bu sefer de install driver to show hardware diyor. kurulum ekranında ne yapabilirim delirecem kuran carpsın
pop os kurdum ama bi türlü silemiyorum. usbye telefondan os kuruyorum. pop osu da o sekilde kurmustum ama nedense simdi olmadi. zar zor windows kurma ekranını açtım bu sefer de install driver to show hardware diyor. kurulum ekranında ne yapabilirim delirecem kuran carpsın
Windows USB’sini mutlaka Rufus gibi bir programla hazırla. BIOS’ta disk ayarını RAID değil AHCI yap. Sonra kurulumda diskler gözüküyor mu? Gözükmezse bilgisayar modeline göre disk sürücüsünü indirip USB’den yükle.
Windows USB’sini mutlaka Rufus gibi bir programla hazırla. BIOS’ta disk ayarını RAID değil AHCI yap. Sonra kurulumda diskler gözüküyor mu? Gözükmezse bilgisayar modeline göre disk sürücüsünü indirip USB’den yükle.
hocam hepsi tamam ama diskleri gormuyor. popos goruyo ama windows gormuyo. chipset driver var sitesinde en uygun sey. onuda indiriyorum ama exe. wine ile actım islemci hatasi gibi bisey verdi. windowsun kurulum ekraninda da driver istiyodu. orda secmeye calistim ama exeyi de görmüyor
Ventoy'u yükle. Ventoy'u açınca Device kısmından USB'ni seç. Install'a bas.
USB'deki her şey silinecek.
Windows ISO dosyasını resmi sitesinden yükleyip USB'ye kopyala.
Eğer laptop ise:
Laptop üreticisinin sitesine gir.
Masaüstü ise:
Terminali aç, şunu yaz:
sudo dmidecode -t baseboard
Anakartın üreticisini ve tam modelini göstermeli.
Üreticinin resmi sitesine girip tam modelini girerek sürücü indirme kısmını aç.
IRST veya Intel VMD Driver'ı bul, .zip'i yükle. Çıkart.
Zipin içinde .exe dosyaları olmamalı. .inf, .sys, .cat gibi dosyalar olmalı.
USB'ye bir klasör oluştur. Çıkardıklarını oraya at.
Yeniden başlat. Boot menüsüne gir. USB'ni seç. Ventoy ekranı gelince Windows ISO'sunu seç.
Windows kurulmaya başlamalı.
Sürücü bulunamazsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sürücüyü yükle butonuna bas. Sonra gözat butonuna bas. USB'ni bul. Dosyaya çıkarttığın .zip'in dosyasını seç.
Uyumlu sürücüyü bulup ilerleyin. Disk gözükmeli.
Pop! OS'un tamamen silinmesi için onun tüm dosyalarını silebilirsin.
Ayrılmamış alan olana kadar sildikten sonra onu seçip ilerleyin.
Doğru sürücüyü bulamazsan veya sürücü çalışmazsa,
Bilgisayarı yeniden başlatıp BIOS ayarlarına gir.
BIOS'ta "Advanced", "Storage Configuration" veya "System Configuration" gibi bir menü ara.
"SATA Mode", "VMD Controller" veya "Intel RST" gibi bir ayar bul ve AHCI'yi dene.
Kaydedip tekrar dene.
Ventoy'u yükle. Ventoy'u açınca Device kısmından USB'ni seç. Install'a bas.
USB'deki her şey silinecek.
Windows ISO dosyasını resmi sitesinden yükleyip USB'ye kopyala.
Eğer laptop ise:
Laptop üreticisinin sitesine gir.
Masaüstü ise:
Terminali aç, şunu yaz:
sudo dmidecode -t baseboard
Anakartın üreticisini ve tam modelini göstermeli.
Üreticinin resmi sitesine girip tam modelini girerek sürücü indirme kısmını aç.
IRST veya Intel VMD Driver'ı bul, .zip'i yükle. Çıkart.
Zipin içinde .exe dosyaları olmamalı. .inf, .sys, .cat gibi dosyalar olmalı.
USB'ye bir klasör oluştur. Çıkardıklarını oraya at.
Yeniden başlat. Boot menüsüne gir. USB'ni seç. Ventoy ekranı gelince Windows ISO'sunu seç.
Windows kurulmaya başlamalı.
Sürücü bulunamazsa
Sürücüyü yükle butonuna bas. Sonra gözat butonuna bas. USB'ni bul. Dosyaya çıkarttığın .zip'in dosyasını seç.
Uyumlu sürücüyü bulup ilerleyin. Disk gözükmeli.
Pop! OS'un tamamen silinmesi için onun tüm dosyalarını silebilirsin.
Ayrılmamış alan olana kadar sildikten sonra onu seçip ilerleyin.
Doğru sürücüyü bulamazsan veya sürücü çalışmazsa,
Bilgisayarı yeniden başlatıp BIOS ayarlarına gir.
BIOS'ta "Advanced", "Storage Configuration" veya "System Configuration" gibi bir menü ara.
"SATA Mode", "VMD Controller" veya "Intel RST" gibi bir ayar bul ve AHCI'yi dene.
Kaydedip tekrar dene.
Colorful Yugong Technology Co. Ltd. focuses on technology innovation and service. In the past 21 years since its establishment, it has successfully transformed from a computer component agent to a complete industrial chain enterprise with independent research and development independent...