Neler Yeni

Windows Sürümü Ne Olmalı?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Merhabalar,

dx1.PNG
dx2.PNG

Yakın zamanda oldukça eski bir bilgisayarıma format yöntemiyle temiz 8.1 kurumu gerçekleştirmiştim fakat ilk günden beri sorunlar peşimi bırakmadı.

Bilgisayarı gündelik işlerim için kullanmıyorum elbette, sürekli kullanımda olan bir makinede değil fakat kardeşim bir şeyler yapmak istediği vakit bilgisayardaki oyunlar olsun programlar olsun bazı anlamadığım ve çözemediğim hatalar veriyorlar.

Son olarak Bully Scholarship oyunu için, birkaç gün önce de aldığım bir hatayı vermeye başladı sistem.
error_0xc000007b.PNG

Oyun orijinal, korsan falan değil. Social Club üyeliğinden giriş yaparak indirdik. Daha önceden aynı hatayı NFS Most Wanted içinde almıştım.

Windows 8.1'e geçeli bir hafta kadar oluyor. Önceden güncel ve orijinal lisanslı bir Windows 10 sürümü kullanıyordum ve hiç bu tür hatalar almıyordum. RAM kullanımı için W8.1'e geçiş yapmıştım.

Şimdi;

• Windows 10'da çalışan programlar ve oyunlar şu an çalışmıyorlar. Bu yüzden Windows 10'a geri dönmeli miyim?
  • HDD kullandığım için Windows10'da çok fazla verimsizlik oluşabiliyor. Bilgisayarım dolu dolu bir şey değil, bu yüzden minimize ediliyor fakat RAM kullanımı programlar açılınca tavan yaptığı için ikincil bir işlem yapamıyorum. Çok nadiren de olsa bilgisayar kapandığı da oluyordu.
  • Bilgisayarı ilk yıllarda W7 yüklü idi. W7 ultimate. Acaba o zamanlardaki gibi 7'ye mi dönsem tekrar 10'a yükseltmek yerine.
Önerilerinizi bekliyorum.

Ekler

• dx2.PNG
    dx2.PNG
    27.3 KB · Hit: 46

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
W10 en iyisi ben yıllarca 4 GB Ram ile kullandım ağırlığa alışınca sorun olmuyor.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
W10 en iyisi ben yıllarca 4 GB Ram ile kullandım ağırlığa alışınca sorun olmuyor.
Ya şurada kalmış en fazla 1 hafta. Onu da kanser olarak geçirmeyelim. Ayrıca bendeki ram miktarı 3. Daha da problemli. Edge 15 saniyede falan açılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,850
Üyeler
160,893
Son üye
murat demiröz
Top Bottom