Selamlar, 3 tane sistemim var. Bunlar eski sistemler ama ben bunlarla hala bir şeyler yapmak istiyorum birisi benim ilk bilgisayarım. Bu nedenle özellikle uğraşma istiyorum. Windows 7 kurmaya niyetliyim ama xp de olabilir diye düşünüyorum bu konuda önerinizi bekliyorum.
Ayrıca windows bir youtube videosunun önerisi ile Gigabyte Ga-8i915me-c olan sistem usb ile yüklemeye çalıştığımda. ERROR: BIOS/LEGACY BOOT OF UEFI-ONLY MEDIA This drive was created by rufus www............ It can be boot in UEFI mode only but you are trying to boot it in BIOS/Legacy mode. THIW WILL NOT WORK! yazıyor. Biosuna girdiğimde UEFI mode bulamadım daha sonra biosun detaylı fotoğraflarını da konuya ekleyebilirim. Dolayısı ile yükleyemedim. Diğer sistemlerde de aynı durumla karşılaşabilirim. Bunun çözümü hakkında rufus programında disk bölüm düzenini mbr olarak seçin deniyor. Onu henüz denemedim deneyeceğim. Başka önerileride açığım.
Temiz bir windows 7 iso dosyası bulamıyorum nereden bulabilirim? Bulabilirsem nasıl yükleyebilirim.
32 bit mi yüklemek gerekir 64 mü?
Yüklemek istediğim sistemler şunlar ve önerilerinize açığım.
1-Hem Agp x8 ekran kartı hem de pci express x16 destekleyen nadir bir anakart
Gigabyte
Ga-8i915me-c
intel pentium 4 3.0 GHz
(DDR) 2gb ram
2-
Gigabyte
Ga-945gm-s2
intel 2 duo core E7400
(ddr2) 4gb ram
3-Bu benim ilk bilgisayarım :')
intel desktop board
D915gav/D915pgn
intel pentium 4 530 3.0 GHz
(DDR) 512 mb - 4 gb yükseltilebilir. İki durum içinde ayrı öneride bulunabilirseniz mükemmel olur.
Yardımcı olabilrseniz harika olur.
Konuya dair gelişmeleri güncelleyebilir ve görselleri sonradan ekleyebilirim.
İlginize teşekkürler.
Ayrıca windows bir youtube videosunun önerisi ile Gigabyte Ga-8i915me-c olan sistem usb ile yüklemeye çalıştığımda. ERROR: BIOS/LEGACY BOOT OF UEFI-ONLY MEDIA This drive was created by rufus www............ It can be boot in UEFI mode only but you are trying to boot it in BIOS/Legacy mode. THIW WILL NOT WORK! yazıyor. Biosuna girdiğimde UEFI mode bulamadım daha sonra biosun detaylı fotoğraflarını da konuya ekleyebilirim. Dolayısı ile yükleyemedim. Diğer sistemlerde de aynı durumla karşılaşabilirim. Bunun çözümü hakkında rufus programında disk bölüm düzenini mbr olarak seçin deniyor. Onu henüz denemedim deneyeceğim. Başka önerileride açığım.
Temiz bir windows 7 iso dosyası bulamıyorum nereden bulabilirim? Bulabilirsem nasıl yükleyebilirim.
32 bit mi yüklemek gerekir 64 mü?
Yüklemek istediğim sistemler şunlar ve önerilerinize açığım.
1-Hem Agp x8 ekran kartı hem de pci express x16 destekleyen nadir bir anakart
Gigabyte
Ga-8i915me-c
intel pentium 4 3.0 GHz
(DDR) 2gb ram
2-
Gigabyte
Ga-945gm-s2
intel 2 duo core E7400
(ddr2) 4gb ram
3-Bu benim ilk bilgisayarım :')
intel desktop board
D915gav/D915pgn
intel pentium 4 530 3.0 GHz
(DDR) 512 mb - 4 gb yükseltilebilir. İki durum içinde ayrı öneride bulunabilirseniz mükemmel olur.
Yardımcı olabilrseniz harika olur.
Konuya dair gelişmeleri güncelleyebilir ve görselleri sonradan ekleyebilirim.
İlginize teşekkürler.