Çözüldü✓ Windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru doğru yazdığınızdan emin olup tekrar deneyin. hatası

bennedendogdum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
719
uTorrent bir kaç gün önce sanırım antivirüs programı tarafından bir şekilde silindi?? şimdi buradaki uygulamayı kaldırmayı denediğimde bu hatayı alıyorum. uTorrent yükleme uygulamasıda açılmıyor. internetteki videolardan yapmaya çalıştım ancak hiçbir sonuç alamadım. Bir fikriniz varsa yazabilirsiniz
hata ss.PNG

Programı kurup tekrar kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Dosya konumundan Uninstall gibi bir uygulama var ise çalıştırmayı deneyin işe yaramaz ise Revo Uninstaller ile kaldırmayı deneyin.

Programı kurup tekrar kaldırmayı deneyebilirsiniz.
kurmaya çalıştım ancak kurma programı açılmıyor. yenisini indirdim değişen bişey olmadı
Revo Uninstaller'ın portable sürümü ile kaldırmayı deneyiniz.

malware bytes silmiş :D. ordan tekrar yükledim. lanet uygulama her şeyden şüpheleniyor silicem bu gidişle.
yine de teşekkür ederim fikirleriniz için

uTorrent ve BitTorrent adlı yazılımlar dünyada P2P yazılımları olarak geçer. Uzman kullanıcılar için sorun yok. Ancak diğerleri için bir tuzaktır aynı zamanda. Sorun, yazılımın kendisi değil, barındırdıkları yazılımlardır. Barındırdıkları yazılımlardan sistemlere zararlılar bulaşmaktadır. Bütün dünya zararlı yazılım uzmanları bu ikazları kullanıcılarına yaparlar. Bu bilgiler ışığında kullanmaya devam edecek misiniz?

Son düzenleme:
Geri