Windows turuncu ünlem işareti (face it )

surgical

80+
Reaksiyon skoru
89
Arkadaşlar cs için face it indirim anti chati açınca aşağıdaki görsel çıkıyor Windows güncel diyor ama ünlem işareti var bayağı uğraştım olmadı yardım lütfen

Ekler

• 1000111287.webp
    1000111287.webp
    497.3 KB · Hit: 38
  • 1000111288.webp
    1000111288.webp
    547.7 KB · Hit: 36
Çok ilginç :monkahmm:
Yeniden baslatip denedin mi?

Arkadaşlar cs için face it indirim anti chati açınca aşağıdaki görsel çıkıyor Windows güncel diyor ama ünlem işareti var bayağı uğraştım olmadı yardım lütfen
Tamamlanmamış ya kardeşim görmüyor musun ?

Su araci indirip updatei kapa ac yapar misin?

Cihaz fişe takılı ve açık Bi gözü gören sen değilsin yardımcı olmuyorsun edepsizlik yapma okuma yazma bir sende yok
Kardeşim, onun tamamlanması için illa fişe takılı olması gerekli değil zaten. Ben sana 'fişe takılı mı?' diye sordum mu? Bilmiyorsun, öğreten adama da laf atıyorsun. Güncellemeleri tekrar kontrol et, ek güncellemelere bak. Sorun güncellemelerde, fişe takılı olup olmaması değil. Ayrıca ben sana edepsizlik yapmıyorum. Anana, bacına veya sana sövmüşüm gibi ne atarlanıyorsun? Sana sadece 'tamamlanmamış' dedim.

Kardeşim, onun tamamlanması için illa fişe takılı olması gerekli değil zaten. Ben sana 'fişe takılı mı?' diye sordum mu? Bilmiyorsun, öğreten adama da laf atıyorsun. Güncellemeleri tekrar kontrol et, ek güncellemelere bak. Sorun güncellemelerde, fişe takılı olup olmaması değil. Ayrıca ben sana edepsizlik yapmıyorum. Anana, bacına veya sana sövmüşüm gibi ne atarlanıyorsun? Sana sadece 'tamamlanmamış' dedim.
Dediklerini yapmamış olsam neden bunu buraya atayım öğrettiğin bir halt yok bildiğinde yok
İlk mesajında bir öğretici bilgi görmedim

Geri