Çok şey yaptım şimdi isteğe bağlı güncelleştirme vs varmış onları yapıyorum bakalımÇok ilginç
Yeniden baslatip denedin mi?
Tamamlanmamış ya kardeşim görmüyor musun ?Arkadaşlar cs için face it indirim anti chati açınca aşağıdaki görsel çıkıyor Windows güncel diyor ama ünlem işareti var bayağı uğraştım olmadı yardım lütfen
Cihaz fişe takılı ve açık Bi gözü gören sen değilsin yardımcı olmuyorsun edepsizlik yapma okuma yazma bir sende yokTamamlanmamış ya kardeşim görmüyor musun ?
www.sordum.org
Hocam eve geçince yapacağım teşekkür ederim dönüş yaparımSu araci indirip updatei kapa ac yapar misin?
![]()
Windows Update Blocker v1.8
In Windows There is no option to turn off Windows Updates. Windows Update Blocker is a tool that helps you to disable or enable Updates.www.sordum.org
Kardeşim, onun tamamlanması için illa fişe takılı olması gerekli değil zaten. Ben sana 'fişe takılı mı?' diye sordum mu? Bilmiyorsun, öğreten adama da laf atıyorsun. Güncellemeleri tekrar kontrol et, ek güncellemelere bak. Sorun güncellemelerde, fişe takılı olup olmaması değil. Ayrıca ben sana edepsizlik yapmıyorum. Anana, bacına veya sana sövmüşüm gibi ne atarlanıyorsun? Sana sadece 'tamamlanmamış' dedim.Cihaz fişe takılı ve açık Bi gözü gören sen değilsin yardımcı olmuyorsun edepsizlik yapma okuma yazma bir sende yok
Dediklerini yapmamış olsam neden bunu buraya atayım öğrettiğin bir halt yok bildiğinde yokKardeşim, onun tamamlanması için illa fişe takılı olması gerekli değil zaten. Ben sana 'fişe takılı mı?' diye sordum mu? Bilmiyorsun, öğreten adama da laf atıyorsun. Güncellemeleri tekrar kontrol et, ek güncellemelere bak. Sorun güncellemelerde, fişe takılı olup olmaması değil. Ayrıca ben sana edepsizlik yapmıyorum. Anana, bacına veya sana sövmüşüm gibi ne atarlanıyorsun? Sana sadece 'tamamlanmamış' dedim.
Peki Kardeşim Umarım Sorununu ÇözersinDediklerini yapmamış olsam neden bunu buraya atayım öğrettiğin bir halt yok bildiğinde yok
İlk mesajında bir öğretici bilgi görmedim