SSD ne? Montajı doğru yapılmadıysa sorun olmuş olabilir.geçen hafta m2ssd taktırdım kasaya windows çöktü herhalde windows açılmıyor yeniden yüklemeyi deniyom olmuyo acaba ssd demi sıkıntı var yoksa anakart vb şeylerdemi
SSD ne? Montajı doğru yapılmadıysa sorun olmuş olabilir.
Knk markası team groub markası knk montaj neyde yanlış yapılmıştır anlamadımSSD ne? Montajı doğru yapılmadıysa sorun olmuş olabilir.
Yanlış vidalama olabilir bir arkadaş yaşamıştı forumda mesela.Knk markası team groub markası knk montaj neyde yanlış yapılmıştır anlamadım
SSD ne? Montajı doğru yapılmadıysa sorun olmuş olabilir.
Kanka ama ilk başta çalışıyodu vidalamadan değildir benceYanlış vidalama olabilir bir arkadaş yaşamıştı forumda mesela.
Ben fişten çektim diye windows çöktü windowsu yenidn kurcam olursa inşallahKanka ama ilk başta çalışıyodu vidalamadan değildir bence
Kanka inşallah olur ya inş benim sorun ile denk gelmezsin yoksa başın ağyacak birazBen fişten çektim diye windows çöktü windowsu yenidn kurcam olursa inşallah
Valla bilmiyorum pc de yeni 3 ay oldu alalı kendim cozemezsem garantiye yollayacam teknik servislede konustum destek veriyorlarKanka inşallah olur ya inş benim sorun ile denk gelmezsin yoksa başın ağyacak biraz