Windows Update Hatası alıyorum

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,727
arkadaşlar bırkac gundur bu hatayla karsılasıyorum guncelleme yapamıyorum eskı guncellemelerı sıldım hızmetler bolumunden wındows updateyı durdup tekrar aktif ettım daha sonra pcyı yenıden başlattım bıdaha guncellemeyı denedım gene aynı sorun var nasıl cozucem bunu ?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (177).png
    Ekran Görüntüsü (177).png
    16.3 KB · Hit: 57
arkadaşlar bırkac gundur bu hatayla karsılasıyorum guncelleme yapamıyorum eskı guncellemelerı sıldım hızmetler bolumunden wındows updateyı durdup tekrar aktif ettım daha sonra pcyı yenıden başlattım bıdaha guncellemeyı denedım gene aynı sorun var nasıl cozucem bunu ?
Hocam bu Windows kaynaklı bir hata ben ve diğer forumlarda ki kullanıcılar dahil yaklaşık 1 haftadır bu hatayı alıyoruz. Çözümü yok gibi bir şey.
Post automatically merged:

Olabilecek her şeyi denedim.

Hocam bu Windows kaynaklı bir hata ben ve diğer forumlarda ki kullanıcılar dahil yaklaşık 1 haftadır bu hatayı alıyoruz. Çözümü yok gibi bir şey.

Olabilecek her şeyi denedim.
bırkac vıdeo ızledım denedım gene aynı

aynı sorun bendede vardı 2 gün önce düzeldi kendiliğinden
sanırım herkezde war sorun ve cozulmuyor bende neden guncellenmıyor dıye endıse edıp duruyorum

bırkac vıdeo ızledım denedım gene aynı

sanırım herkezde war sorun ve cozulmuyor bende neden guncellenmıyor dıye endıse edıp duruyorum
sanırım key ıle almak lazım wındowsu format attım hala aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,382
Üyeler
191,083
Son üye
quecyy
Geri