Neler Yeni

Windows Update sonrası görüntü gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Osman Nokta
İyi günler, bilgisayarıma Windows Update yaptığım sırada görüntü kayboldu ve bir daha gelmedi. Görüntü ile birlikte klavye ışıkları da söndü. Tekrar açmaya çalıştığımda siyah ekran sorunu devam etti, klavye çalışmıyordu.
Ekran kartını söküp taktım, RAM'leri tek tek denedim ama sorunu çözemedim. BIOS pilini de çıkartıp taktım, ancak yine sonuç alamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartı ve ram çalışıyor başka bir PC ye taktığımda görüntü alabilyorum işlemciyi test edemedim am4 soket olmadığı için.
Sistem özelliklerim:
  • Ryzen 5 2600X.
  • RX 570 8 GB.
  • 16 GB XPG 2666 MHz RAM.
  • ASUS Prime A320M-F anakart.

Shourd

80+ Gold
İyi günler, bilgisayarıma Windows Update yaptığım sırada görüntü kayboldu ve bir daha gelmedi. Görüntü ile birlikte klavye ışıkları da söndü. Tekrar açmaya çalıştığımda siyah ekran sorunu devam etti, klavye çalışmıyordu.
Ekran kartını söküp taktım, RAM'leri tek tek denedim ama sorunu çözemedim. BIOS pilini de çıkartıp taktım, ancak yine sonuç alamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartı ve ram çalışıyor başka bir PC ye taktığımda görüntü alabilyorum işlemciyi test edemedim am4 soket olmadığı için.
Sistem özelliklerim:
  • Ryzen 5 2600X.
  • RX 570 8 GB.
  • 16 GB XPG 2666 MHz RAM.
  • ASUS Prime A320M-F anakart.
açarken anakart logosu bile mi gelmiyor

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ege Y.
Windows 10 mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Osman Nokta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açarken anakart logosu bile mi gelmiyor
Gelmiyor hiç bir şekilde logo filan klavye ışıklarıda aynı şekil ramler ve ekran kartı sağlam başka kasaya takınca görüntü veriyorlar acaba anakartmı kitlendi?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Gelmiyor hiç bir şekilde logo filan klavye ışıklarıda aynı şekil ramler ve ekran kartı sağlam başka kasaya takınca görüntü veriyorlar acaba anakartmı kitlendi?
Aynı anda bios güncellemesi de mi yüklendi update aracılığı ile ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Osman Nokta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı anda bios güncellemesi de mi yüklendi update aracılığı ile ?
Yeni format atmıştım sonrada normal Windows uptade yapıyordu ilk yaptı bir problem çıkmadı yeniden geldi onuda yapıyordu görüntü gitti ve bir daha gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,456
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom